El grup La Sra. Tomasa fa el salt als cinemes

"La Historia Se Repite (Live Sessions)" és una emocionant pel·lícula on podràs gaudir d'un directe com mai has vist a la banda

El grup Sra. Tomasa fa el salt als cinemes

La Sra.Tomasa estrena en format de pel·lícula les seves reconegudes Live Sessions, un emocionat i extraordinari document gràfic de la banda barcelonina. El 6 de Maig presenten "La Historia Se Repite (Live Sessions)" als cinemes Yelmo de Barcelona, Tarragona o València entre altres ciutats de l'Estat.

El 2019, La Sra. Tomasa va presentar les «Live Sessions» en directe d'una manera trencadora, difuminant l'escenari amb els músics tocant des del terra en format 360, de tal manera que el públic podia rodejar els músics generant una energia màgica i irrepetible. En dos dies 1.000 persones van poder veure en 5 passis exclusius la màgia de les Live Sessions en primera persona.

La pel·lícula són unes peces audiovisuals gravades en pla seqüència on hi participen un bon grapat de músics de diferents estils musicals i els quals formen part de «El Colectivo». El Colectivo està format per Ahyvin Bruno (Las Karamba), Niño Maldito, Sr. Wilson, Adala, Marcio, Desiree Diouf, The Sey Sisters, Queralt Lahoz, Aarón Barreiro; i músics de Stay Homas, Doctor Prats i Txarango.

"La Historia Se Repite (Live Sessions Show)" és un rodatge espectacular que transmet a la perfecció l'energia i intensitat que es va viure en tan sols un cap de setmana. D'aquest estat d'exaltació només es podia fer una aposta més: fer el pas a la pantalla gran. Així és com Guspira, la seva oficina de management, va treballar amb Cine Yelmo per a projectar la pel·lícula en exclusiva a 12 ciutats en un pas únic el dia 6 de maig.

Des del 2012 i fins a l'actualitat han creat una estela d'experiències, discs, gires que els han portat per més de 10 països diferents. La seva actuació ha sigut aclamada per públic molt divers i els ha portat a tocar por tot Europa en multitudinaris festivals com al Sziget Festival (Hungria), Low Lands (Holanda), Pole Pole (Bélgica), Mare de Agosto (Portugal) entre d'altres. La Sra. Tomasa ha estat en boca de tothom en els últims anys especialment per les «Live Sessions».

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad