El Festival Jardins Terramar de Sitges presenta cartell amb artistes com Manel, Sopa de Cabra o Amaral

L'edició del 2021 obrirà les portes a la música del 29 de juliol al 13 d'agost

Manel serà la banda encarregada d'inaugurar el Festival Jardins Terramar a Sitges / Imatge cedida per Terramar

El cartell de la pròxima edició del Festival Jardins Terramar de Sitges torna amb més ganes que mai després de l'ajornament de l'any passat provocat per les dificultats de la pandèmia. El grup Manel será l'encarregat d'obrir el festival a un dels paratges únics i centenaris de la ciutat de Sitges, i podrem gaudir fins un total de 14 noms d'artistes reconeguts i bandes que actuaran a l'escenari de l'auditori principal.

Nou dels artistes anunciats no han actuat mai al festival: Antonio Orozco, Mónica Naranjo, El Barrio, Sílvia Pérez Cruz, Amaral, Sopa de Cabra, Los Secretos, Manel i La Oreja de Van Gogh. I els cinc restants, sí que havien actuat en alguna de les tres edicions anteriors, ho fan presentant nous treballs: Rosario, Fangoria, Ara Malikian, Sergio Dalma i God Save The Queen.

Aquest estiu el Festival Jardins Terramar de Sitges reunirà els artistes i grups més importants del moment i ampliarà la durada del cicle de concerts fins a setze dies. En paral·lel al Festival, també es potenciarà el talent local. El regidor de Cultura Xavier Salmerón ha avançat que "en aquesta nova edició, l'Ajuntament hi organitzarà dins del festival, el cicle Imprescindibles, que va ser creat l'any passat a l'Hort de Can Falç, per mostrar l'agraïment i el suport als artistes amb denominació d'origen sitgetà durant la pandèmia" tambés aquesta aposta pel talent local es podrà veure per streaming.

El concert inaugural del festival, el 29 de juliol, anirà a càrrec dels Manel en el marc de la gira Per la bona gent, un disc que va ser número 1 de vendes estatal. El 30 de juliol Fangoria, el duo format per Alaska i Nacho Canut, serà un dels retorns més celebrats al festival.

Rosario, el 31 de juliol, presentarà les noves cançons incloses a l'àlbum Te lo digo todo y no te digo na i repassarà els seus grans èxits. I el primer cap de setmana del festival, el tancarà, l'1 d'agost, el show sobre Queen més espectacular del món, God Save The Queen, El 2 d'agost, l'aclamat cantautor El Barrio, oferirà l'únic concert a Catalunya d'aquest 2021.

El 3 d'agost, la catalana Sílvia Pérez Cruz ens presentarà el seu nou treball titulat Farsa (género imposible), acompanyada per la seva banda al complet. El 4 d'agost serà el torn del virtuós violinista libanès d'ascendència armènia, Ara Malikian.

El 5 d'agost, Amaral, una de les bandes de major èxit del pop espanyol de les últimes dècades, actuarà a l'escenari principal. Un dia més tard, el 6 d'agost, tindrem l'oportunitat de veure Sopa de Cabra amb la gira que commemora el 30è aniversari del seu treball Ben endins. El 7 d'agost, Mónica Naranjo ens porta la seva gira de concerts en format íntim Puro Minage, acompanyada únicament per un piano i la seva veu prodigiosa.

La segona setmana del festival, la tancarà Sergio Dalma, el 8 d'agost, que es troba celebrant trenta anys de trajectòria. El tram final del festival l'encetarà el 9 d'agost Antonio Orozco, un dels artistes més populars del país. L'11 d'agost, la mítica banda del pop espanyol Los Secretos, recuperarà els grans èxits de la seva discografia, i el 13 d'agost, clourà la present edició del certamen un dels altres noms del panorama del pop, el grup basc La Oreja de Van Gogh.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad