Especial

Concierto Dellafuente Cuándo y dónde comprar las entradas para el Santiago Bernabéu y precios

ELS40 et descobrim a la banda Mosaic

'Ets tu' és la primera cançó i tot un crit d'agraïment a la música. Mira la lletra aquí

ELS40 et descobrim a la banda Mosaic / Foto cedida per Música Global

La banda Mosaic començar a caminar amb 'Ets tu' una primera cançó que neix de la necessitat de donar les gràcies a la música, a l'art i la cultura, i sobretot a la força que tenen aquestes per ajudar-nos en els pitjors i millors moments. La cultura és el que ens ha salvat durant el confinament tan dur, gràcies als moments tan màgics que ha fet més fàcil el camí d'una pandèmia global com la que estem vivint.

Mosaic neix amb les ganes de cantar-li al món que ja són aquí i venen amb les ganes de donar-nos un bon grapat d'himnes a partir d'ara. En Gerard, la veu principal, va començar de ben petit al conservatori de música i com explica ell "en plena adolescència, vaig decidir deixar-ho, sense saber que a partir d'aquell moment la música passaria a ser el refugi de totes les meves vivències, experiències, alts i baixos".

El cantant explica com la música es va convertir en un lloc o podia sentir la llibertat per parlar de tot "em donava peu a desfogar-ho tot en un paper i guitarra en mà, van sortint d'aquí els primers temes" explica. A partir d'aquí la relació amb la música es fa més forta i en els últims mesos hem vist molts covers seus penjats a les xarxes amb una gran rebuda, èxits dels Doctor Prats, Buhos o Nil Moliner han estat dels més aplaudits.

Els covers i les ganes per compartir música van fer néixer el projecte de la banda Mosaic. En Gerard va conèixer així en Roger Jordán que controla la percussió i el trombó, i també l'Adrià Olshanetsky, el baixista de Reus. Ara és el moment per descobrir el grup, que ja està complet, un trio que funciona i que avui et descobrim a ELS40 amb la seva primera cançó 'Ets Tu', que vol demanar el seu espai entre els grans del pop català.

  • lletra 'ets tu'

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40