Anne Lukin: “Tenia molts dubtes i pors, i em va anar genial poder explicar-les en cançons”

La cantant ens presenta el seu disc de debut ‘Al día siguiente’, després de passar per la darrera edició de ‘Operación Triunfo’

Anne Lukin: “Tenia molts dubtes i pors que em va anar genial poder explicar-les en cançons”

L'Anne Lukin va ser una de les participants de la darrera edició d'Operación Triunfo: "Va ser estrany per que just quan vaig marxar de l'acadèmia ens van confinar, però la quarantena em va anar molt bé, ja que vaig composar moltíssim. Tenia moltes coses a explicar, molts dubtes i pors que em va anar genial poder explicar-les en cançons". El disc és com una autobiografia de la cantant: "són cançons que expliquen el que ha sigut el meu any i el que he sentit"

L'artista des de febrer que viu al barri de Gràcia de Barcelona: "Estic molt contenta, encantada". El primer disc el va gravar a La Casamurada sota la producció de Ricky Falkner: "Vas allà i només tens camps al voltant, és com una bombolla, una de les millors experiències de la meva vida".

Anne Lukin: “Tenia molts dubtes i pors, i em va anar genial poder explicar-les en cançons”

A 'Al día siguiente' apareixen les col·laboracions de la Zahara, els Miss Caffeina o el Gorka Urbizu: "van sortir molt naturals, al principi només havíem quedat per a composar, però al final els hi vaig dir que si volien col·laborar i van estar encantats, va sortir sense planejar-ho". A la cançó que comparteix amb el Gorka està feta en euskera: "forma part de mi i volia que estigues present al disc".

'Al día siguiente' és el nom que rep aquest debut: "Quan vaig sortir de Operación Triunfo em vaig notar com si hagués estat en un somni, i fins que no vaig sortir no em vaig plantejar en dedicar-me a la música i fer les meves pròpies cançons".

L'artista va estrenar el disc al CAT de Barcelona, i també va estar de gira per Madrid: "fer concerts amb les meves cançons era el que més ganes tenia, crec que al programa (OT) mai vaig acabar de gaudir i era una prova de foc veure si això era lo meu o no, i em vaig sentir súper feliç".


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad