Ricky Merino: "És una cançó perquè la gent engegui a la merda tot el que no li agrada"

El mallorquí ens interpreta 'Es lo que hay' en acústic

El Ricky Merino ha passat pels nostres estudis per presentar la seva nova cançó: 'Es lo que hay', la seva nova cançó després de venir a presentar-nos 'Perfecto' el 2019. En tot aquest temps el jove mallorquí ha seguit treballant fent moltes coses que ha repassat en aquesta entrevista amb el Víctor de la Torre.

Repassant tot el que ha fet en els darrers mesos, comenta la seva col·laboració amb Conchita Wurst, una versió de l'himne LGTBI 'Smalltown Boy' dels anys vuitanta de la formació dels britànics Bronski Beat. Ens ha explicat com va sorgir aquesta versió que els dos han interpretat plegats: "Ens van dir que sí des d'un primer moment". Ens explica que pensava que ho tindria molt difícil poder treballar plegats, però es va sorprendre del bon tracte i de la predisposició de Wurst i de tot el seu equip: "Ens ho va posar molt molt fàcil".

Lògicament, ens acostem en dates a uns dels esdeveniments musicals més destacats en l'àmbit europeu, el Festival d'Eurovisió. I tenint el Ricky Merino a la vora, havent participat al talent Operación Triunfo, no ens vam poder estar de preguntar-li per la seva aposta eurovisiva: "Estem ara mateix a Espanya molt condicionats per la cançó de Suïssa, per coses de la televisió. Però a mi m'agrada molt la música petarda, m'agrada molt de la Xipre". Tot i això, ha confessat que el seu suport recau sobre el Blas Cantó.

Parlant de la seva nova cançó, 'Es lo que hay', feia broma dient que era un tema fet amb mala llet, perquè tothom engegui a la merda tot el que no li agrada: "És com per a reafirmar-se. El que faig m'agrada a mi, no importa si no li agrada a la gran majoria, però hi haurà gent que em faci costat". Afegia que la cançó ha sorgit en un moment en què ell necessitava aquesta reafirmació.

'Es lo que hay' està produïda pel Juan Sueiro, el productor de Fangoria, i composta pel Nacho Canut, membre de la mateixa formació. El Ricky Merino ens explica com a través de Sueiro, va arribar a treballar amb el Nacho Canut en aquesta cançó. I com d'orgullós se sent de la feina que han fet plegats: "Per a mi Fangoria és un referent del panorama musical espanyol. Tot el que ha fet fins ara Nacho, són himnes. Tinc una cançó feta pel Nacho Canut. És molt fort!". En el vídeo de la nova cançó del de Palma de Mallorca està dirigit pel barceloní Salva Musté, i hi apareixen dos dels seus amics, l'Ana Guerra i el Roi Méndez amb qui va compartir el seu pas per l'acadèmia d'OT.

Entre altres coses, ens ha assegurat que aquest any traurà el seu primer àlbum d'estudi i que arribarà després de l'estiu: "Aquest any ja sí". El Víctor de la Torre ha provat de descobrir més detalls del disc del Ricky Merino com el nom de l'àlbum, però no ens ha volgut avançar-ne el títol.

A més a més hem parlat de la seva obsessió pel Crossfit, la seva portada a la Men's Health, les xarxes socials, i fins i tot, el seu pas pel programa MasterChef i que encara no s'ha vist.

No et perdis l'actuació en acústic que el Ricky Merino ens ha regalat al costat del Kevin Ros a la guitarra als nostres estudis interpretant 'Es lo que hay'.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad