'Massa bé' el més nou dels Doctor prats, ens deixa un enigma al final del videoclip

L'optimisme i l'esperança són protagonistes a una de les cançons més esperades de l'any, el retorn de Doctor Prats

Doctor Prats, estrena del videoclip 'Massa bé'(Música Global)

Després d'un temps de silenci i de projectes en solitari d'alguns dels membres del grup, els Doctor Prats tornen a les portes de l'estiu del 2021 amb una nova cançó que sorprèn les la seva energia, l'optimisme i l'esperança que ens volen regalar. Es diu 'Massa bé' i des d'avui ja la pots escoltar a ELS40.

Portada Doctor Prats - Massa bé

'Massa bé' és una cançó on Doctor Prats ens evoquen a viure la vida amb les coses senzilles del dia a dia, sense perseguir somnis que ens allunyin dels nostres, els amics, la família... Segurament una de les reflexions que uns i altres hem fet a causa de la pandèmia i que malgrat les circumstàncies hem pogut materialitzar durant aquest any llarg.

Com ja ens tenen acostumats, han barrejat el so electrònic amb l'acústica que genera el propi grup, en aquesta auto-producció que han revisat fins al detall. Igual que el treball de vídeo que és dels millors que es poden veure al nostre país. Comença el grup a una caravana al més pur estil 'Breaking bad', que els porta per una zona desèrtica fins una festa. Allà hi ha un grup de fans dels extraterrestres amb diversos missatges per una hipotètica trobada, en un d'ells els més clàssics hauran reconegut la cara de l' E.T. l'extraterrestre. Al final del vídeo per fi arriba l'OVNI sobrevolant les muntanyes, obre una de les seves comportes i s'endú volant un dels membres del grup que sembla ser el Guillem Boltó. Han volgut utilitzar aquesta metàfora visual per dir-nos que el Guillem abandonarà el grup?

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40