OUIEA, el Santi Carcasona flirteja amb les vocals

El nou projecte del torellonenc és un EP sota el nom de Verge Santa

El Santi Carcasona (ex líder de Pësh) estrena nou projecte artístic sota el nom de Verge Santa. El cantant i compositor ha estrenat aquest mes un nou àlbum EP sota el nom d'OUIEA, les cinc vocals de l'alfabet. El disc conté cinc cançons monovocàliques, cadascuna d'elles amb només una de les vocals.

El caràcter d'aquestes 5 peces és despreocupat, entremaliat, poca-solta, humorístic i amb un tracte delicat cap a la llengua catalana i el seu ús, i al mateix temps és un producte en què musicalment s'ha buscat mantenir un bon nivell de producció, però sense perdre aquest toc fresc que ha mantingut Verge Santa en tot el procés de composició.

El disc es va crear a Girona durant el confinament de l'any passat. La composició i les lletres estan fetes pel Santi Carcasona i produïdes pel Sergi Riera. Després de presentar 'Polvos de Talk' on col·laboren amb el Mazoni, i el senzill 'A' o 'O', on han treballat amb l'Allen Hunter "Big Al", el baixista dels americans The Eels i que a més a més ha estat la formació de referència per aquest treball dels Verge Santa.

El 19 de maig estrenen un nou vídeo per a la cançó anomenada 'U' i que podràs veure aquí

Segueix-nos al canal de telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad