Et descobrim al Tmy Rugiada, el nou talent de la música urbana

Parlem amb ell en una entrevista exclusiva on ens presenta els seus primers senzills

Et descobrim al Tmy Rugiada, el nou talent de la música urbana

La música urbana té un nou talent a tenir present. Ell és el Tmy Rugiada, que comença a donar els seus primers passos en el panorama musical i que descobrim en aquesta entrevista exclusiva a ELS40. El cantant d'origen germànic, anglès i italià va començar a cantar fa un parell d'anys, però de seguida es va adonar que volia dedicar-se a la música. El seu nom artístic va sorgir de traduir Thomas Dew (el seu nou real) al italià.

Et descobrim al Tmy Rugiada, el nou talent de la música urbana

Un dels trets més característics del Tmy és la facilitat de compaginar diferents idiomes en les seves cançons. Ja l'hem pogut escoltar en italià, anglès i espanyol, de fet, el Tmy Rugiada ha viscut a Anglaterra, Itàlia i es va mudar a Barcelona fa poc menys d'un any, al estiu del 2020: "Coneixia a gent de Barcelona i els vaig venir a visitar. Vaig trobar a Morato Music, una discogràfica d'aquí i m'hi vaig quedar". Tot això va ser enmig de la pandèmia, una situació que reconeix que el va fer cantar més i avançar molt en el seu projecte musical.

En pocs mesos la seva carrera no ha deixat d'avançar i ja ha publicat 5 senzills: "Not coming Home", "Me tienes loco", "Unimaginable", "No show" i "Dormi da me", amb una boníssima acollida: "és una bogeria, aprecio moltíssim que la gent escolti les meves cançons", ens reconeix. El que trobem a les seves composicions és la barreja d'estils diferents i diversos matisos: "em fixo molt en artistes com el Lewis Capaldi o el Justin Bieber, que són referents per mi". A més a més el Tmy Rugiada també va estudiar dansa a l'escola Art of Dance & Fitness en Bognor Regis.

Et descobrim al Tmy Rugiada, el nou talent de la música urbana

Sobre els seus plans de futur, noves cançons i possibles concerts ens deixa expectants: "ja ho veurem", encara que segur que ens sorprèn amb noves composicions i potser amb nous idiomes. Al preguntar-li si l'escoltarem algun dia cantant en català tampoc tancava les portes: "Ja ho veurem, no ho descarto, amb el traductor de Google es pot fer de tot".


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad