Manel Navarro: “Ara estic en un altre mood, sóc un Manel feliç”

El cantautor presenta el seu EP 'Cicatriz' amb col·laboracions com la de Miki Núñez

Manel Navarro: “Ara estic en un altre mood, sóc un Manel feliç”

Manel Navarro ha tornat amb noves cançons i les cicatrius ben tancades després d'una època ben fosca i difícil. El cantautor ha deixat per escrit un dels períodes més complicats de la seva vida tant laboralment com emocional, explica com s'ha alliberat component totes les cançons del seu EP "Cicatriz". Aquesta és la primera part de tot el que té preparat per les pròximes setmanes, a finals d'any el cicle es completarà amb la publicació d'un disc.

Manel explica com va començar a tirar el fil "durant dos anys vaig estar sense treure música i en l'àmbit sentimental vaig tenir una ruptura molt forta. Va ser un procés bastant dur, però m'ha vingut molt bé personalment i laboral també, estic molt content de tots els temes que he escrit en aquest període i em representen 100%". El cantant diu que "Ara ja estem en un altre mood, en un Manel feliç i que està content amb el que fa".

El cantant de Sabadell ha treballat a cor obert per trobar les col·laboracions d'aquest EP on destaquen Funambulista, Bely Basarte, Belén Aguiera o David Otero que no coneixia, però van acabar gravant junts a l'estudi. Una de les sonades és la cançó amb el seu amic de Terrassa Miki Núñez "Ens coneixem des dels 16 anys gràcies a una amiga en comú, ara 6 anys després aquí estem fent música els dos i fent els que ens agrada". La col·laboració ha unit dues poblacions 'enfrontades' històricament, però ja esperem que els ajuntaments els facin fills predilectes per signar la pau i com explica el cantant a ELS40 "estem oberts pel que faci falta".

Els plans de futur estan marcats per la publicació d'un nou disc seguint el mood de la cançó amb en Miki, el cantant deixa clar que "ja tenim temes nous, ara sento el suport de la indústria i això em dóna encara més força". Després de l'èxit de les seves cançons en català confirma que "segurament hi haurà més música en català, El Comiat de la Vida va ser la primera cançó meva cantant en català a part de la cançó de La Marató i ha funcionat molt bé aquí"

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad