Especial

ANDA YA DAY Gana tu entrada para el 'Anda Ya Day' en el Parque Warner de Madrid

'Ja no fa mal' el més nou de La Fúmiga amb la Samantha

Un viatge entre Lanzarote i Formentera és l'autoajuda que necessiten els protagonistes de la història per recuperar-se després d'un trencament sentimental

La fúmiga(Halley records)

'Ja no fa mal' es tracta de l'estimadíssima col·laboració entre La Fúmiga i la Samantha Gilabert (OT 2020) que arriba a les portes de l'estiu. Els valencians treballen per primera vegada junts en una història on ens expliquen què hi ha després d'un trencament sentimental, i com es recomponen les dues parts per seguir endavant i extreure només el millor del seu camí plegats. Amb les ferides guarides valoren amb positivitat "allò que els ha marcat" i es desitgen "que tinguem sort", en clara referència a la cançó de Lluís Llach, que marcarà per sempre la carrera de la Samantha, ja que va entrar a Operación Triunfo el 2020, cantant la coneguda cançó en català.

Portada 'Ja no fa mal', La fúmiga feat. Samantha

Portada 'Ja no fa mal', La fúmiga feat. Samantha

El videoclip rodat entre Lanzarote i Formentera compta amb unes imatges espectaculars que ens submergeixen de cop en la calor de l'estiu, a cop del pop festiu, positiu i optimista que caracteritza la banda valenciana. I és que parlar de La Fúmiga és parlar d'una de les bandes més en forma del panorama musical actual, gràcies també al seu espectacle enèrgic i engrescador fusionant diversos estils i que els porta a ser un dels noms fixes a les programacions dels millors festivals.

  • LLETRA - LA FÚMIGA & SAMANTHA - JA NO FA MAL

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40