Els Siderland ens presenten ‘Només vull amor’

L'últim senzill que els barcelonins publiquen del seu primer àlbum

Siderland / Siderland

'Només vull amor' és una cançó festiva que parla del desig de recuperar les nits i el contacte social. La peça expressa la dificultat del romanç en temps de toc de queda i solitud forçosa, i és una reivindicació de la nit com espai furtiu i de promesa, quelcom que ja han reivindicat els Siderland en altres composicions com 'La Festa infinita' o 'Crema la pista'.

Seguint amb aquesta essència, el vídeo que t'estrenem a ELS40, rodat entre Barcelona i El Bruc, retrata la recera de l'amor de la protagonista, representada a través de les llums de la ciutat, que es van encenent i apagant, i també expressa la sensació de solitud de totes aquelles persones que han viscut aïllades durant els mesos de toc de queda i que ara retroben la nit, i amb ella, l'amor. A més a més, la formació barcelonina compta amb la col·laboració de Feze, productor basc instal·lat al Regne Unit, que ja havia col·laborat prèviament amb la banda, en cançons com el seu 'Crema la pista'.

Així doncs, l'Uri, l'Albert i l'Andreu segueixen explorant el seu estil característic auto-anomenat 'pop nocturn' i ens deixen amb més ganes de noves cançons i del seu primer disc, així com les ganes de tornar a viure festes i nits plenes d'alegria, de moment, encara cal ser responsables i ser pacients amb la situació estranya que ens ha tocat viure.