‘La Matinada’ el nou himne dels Arc de Triomf

Els germans Burek tornen per inaugurar temporada de festivals

Els barcelonins Arc de Triomf estrenen 'La Matinada' el nou single i avançament del seu nou àlbum. Un himne energètic on el grup canta a les llargues nits de festival i l'anhel de pujar a escenaris aquest estiu. La cançó interpretada pels germans Burek, ha sigut composta durant l'any 2020 i autoproduïda a Tropic Studio i Estudi La Vall amb Noel Campillo, membre del grup. Sense renunciar a la seva personalitat festiva, els ADT tornen a l'abordatge amb intenció de fer ballar totes les places dels països catalans.

El grup muntat pels germans Burek presenten també el videoclip de la seva nova cançó dirigit per J. Manel Raigal. La banda agraeix així a les seves xarxes socials la participació i entrega de tothom “un equip de persones molt maques que ho han fet possible: art, llum, fotografia, maquillatge, producció, vestuari i actrius que han aguantat un rodatge feixuc amb la millor energia i un munt de somriures”.

Arc De Triomf han sobreviscut un any sota la tempesta i tornen a l’abordatge amb un nou single festiu. Cantant per despertar i reviure les llargues nits de concerts, “La Matinada” és una cançó energètica amb esperit d’himne i vigor de directe amb la que enceten un estiu ple d'actuacions a moltes places dels països Catalans que tornaran a brillar una vegada més.

  • LLETRA 'LA MATINADA'

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40