Segueix en directe el Clotilde Fest amb la Beth i la Sara Roy

Dues de les veus femenines més destacades d'aquest 2021 en concert amb ELS40 al Palau Robert de Barcelona

Aquest divendres 9 de juliol ELS40 et presentem un doble concert al Clotilde Fest, amb la Sara Roy i la Beth, dues de les veus femenines més destacades d'aquest 2021. La Beth ha tornat a la música després de vuit anys sense publicar material nou amb un disc que recupera cançons que tenia guardades al calaix fa molt de temps i creacions noves com Que tremolin els arbres, una de les cançons més radiades durant mesos a les ràdios de tot Catalunya.

Beth - Que tremolin els arbres

Així és com ens va explicar en el seu dia aquest retorn, en una visita a l'estudi Toresky d'ELS40 i que pots recuperar al nostre canal de Youtube (subscriu-te).

Entrevista ELS40 - Beth

La Sara Roy per la seva banda, i unes setmanes abans que la Beth, va publicar el seu disc de debut (A)mar amb un primer senzill que encara avui pots escoltar a ELS40 i que es diu Poetes, però també hi trobes Som, la cançó amb la que ens va sorprendre l'estiu passat.

Sara Roy - Poetes

La Sara Roy també va fer un unboxing del seu disc quan va sortir i això és el que ens deia.

Entrevista ELS40 - Sara Roy

El 9 de Juliol a partir de les 20h connecta't aquí per seguir en viu la retransmissió del concert d'ELS40 al Clotilde Fest amb la Sara Roy i la Beth Rodergas, amb el suport de la Generalitat de Catalunya

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40