Més de 22.000 persones omplen el Canet Rock més especial fins al moment

Tots els assistents al Canet Rock 021 es van fer un test d’antígens, on es van detectar 152 positius

Canet Rock 021 / Foto: Gil Ayats

Per molts motius diferents segurament aquesta edició del Canet Rock és la més especial que s'ha celebrat mai al Pla d'en Sala de Canet de Mar. El Canet Rock es va convertir en el primer concert a Europa amb més de 20.000 assistents i sense distancia de seguretat, tots ells amb un test d'antígens previ i amb una mascareta FFP2 posada, distribuïda per l'organització. També va ser molt especial per comprovar que la música catalana segueix omplint festivals i que, malgrat les dificultats ocasionades en el sector musical i cultural per culpa de la pandèmia, els grups de casa segueixen oferint concerts a l'alçada de grans festivals.

Dissabte Canet de Mar es va omplir de gent per viure la tornada d'un dels festivals més importants de Catalunya (al 2020 no es va celebrar) i des de les 14:00 la gent va començar a entrar al recinte, sempre amb la mascareta FFP2 posada i amb ganes per tornar a ballar a ritme de les seves bandes preferides. A les 18:00 Lildami tenia l'honor d'obrir la tarda amb les cançons del seu darrer disc. La Jazzwoman i la Suu van seguir la festa on cada vegada anava entrant més gent i hi havia més caliu i bon ambient. El JM Mainat, conegut per molts com a component de La Trinca també va fer una petita actuació abans de rebre a sobre de l'escenari un dels plats forts. Els Stay Homas cantaven les seves cançons que els han fet coneguts arreu del planeta i la gent embogia cantant les seves tornades.

Encara quedava molta festa, entre els concerts el Cesc o el Miquel del Roig entre d'altres feien que la gent no desconnectes ni un minut. Moment pel Miki Núñez, que desplegava tota la seva energia i alegria en un concert que de ben segur li costarà oblidar. Terrassa va seguir present amb els següents convidats, acostumats a grans escenaris els Doctor Prats demostraven que tot i estar un temps aturats han tornat amb més ganes que mai i que aquest estiu cançons com el seu 'Massa bé', que han estrenat fa poques setmanes, no deixarà de sonar en els seus directes. Tocava ara donar la benvinguda des de terres valencianes a la gent de Ciudad Jara, el projecte encapçalat pel Pablo Sánchez tornava a trepitjar l'escenari del Canet Rock després de fer-ho anys enrere amb La Raíz. El concert ens va recordar a la mítica formació per la seva energia i contundència, i ens va demostrar que Ciudad Jara té moltes coses a dir.

Sobre la 1 de la matinada la gent estava entregadíssima a les formacions que inundaven de música el Pla d'en Sala i tocava el torn dels darrers confirmats a l'esdeveniment. De fet havien confirmat la seva presència gairebé 48 hores abans, substituint a Zoo, confinats per casos positius dins el seu equip (i que els desitgem una ràpida recuperació). No era fàcil substituir un dels caps de cartell però La Fúmiga van estar sense dubte a l'alçada. Ritmes ballables, energia, molta festa i un públic que ho va donar tot des de la primera nota. A més a més també vam veure per primera vegada la col·laboració de la Suu a 'Primera Conjugació', una de les cançons de la banda valenciana. Seguidament els Buhos, experiència provada en aquest tipus de concerts, van fer el que millor saben fer, que la gent embogeixi amb cançons ja mítiques com 'Barcelona s'il·lumina', 'Birres' o 'Volcans'.

S'acostava el final de la nit i Roba Estesa van seguir prement l'accelerador de la festa amb les seves tornades, seguides de Itaca Band, amb un explosiu directe que no va deixar a ningú indiferents. I per acabar, una de les bandes més esperades, feien sortir el sol amb les cançons de 'A tope amb la vida', el seu darrer disc. Els Oques Grasses van ficar la cirereta al pastís en un festival que recordaran tots els assistents, com el primer festival des que va esclatar la pandèmia i amb les ganes i la il·lusió de poder tornar a viure més nits com aquesta, i que les mascaretes, distància de seguretat i pandèmia es converteixin ben aviat en coses del passat, almenys durant les més de 12 hores que va durar el Canet Rock, la gent es va centrar únicament en passar-s'ho bé i en gaudir de la fantàstica música que tenim en català.

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad