Alfred García: “Tinc ganes que el disc surti el més aviat possible”

L’artista acaba de publicar ‘Praia Dos Moinhos’, el seu nou senzill, avançament del seu segon àlbum

Alfred García: “Tinc ganes que el disc surti el més aviat possible”

Fa quatre anys que la vida de l'Alfred García va canviar radicalment, des que va participar al concurs televisiu d'Operación Triunfo 2017 i es va fer molt popular, enamorant a molts amb les seves cançons i arribant a participar a Eurovisió l'any 2018. A finals del 2019 va tancar la gira del seu disc de debut '1016' i llavors va necessitar descansar i allunyar-se dels focus mediàtics: "He necessitat aquest temps per fer un disc. El volia fer amb la qualitat que és mereix el públic". De fet l'Alfred ens confessa que: "Fins fa poc vaig estar vivint al bosc, enmig del no-res". La decisió d'allunyar-se de la vida pública surt de la intenció de separar la seva vida privada de la professional, "volia dedicar-me 100% a la música i dedicar-me a viure per tal de trobar idees per crear nous temes".

Alfred García: “Tinc ganes que el disc surti el més aviat possible”

L'artista va deixar de banda fins i tot les seves xarxes socials: "les vaig deixar ja que em vaig adonar que la majoria d'usuaris no té ni nom real ni foto real i poden sortir de floretes dient el que els hi doni la gana. Ara només utilitzo aquestes xarxes per promoció musical". També reflexiona dient-nos que: "les xarxes socials estan fetes per 'agradar' o 'no agradar' i és un joc al qual no hi vull entrar. És un instrument per alimentar l'ego de les persones".

Sobre si al acabar la gira va necessitar temps per descansar de la música ens explica que: "és cert que per recuperar la il·lusió has d'allunyar-te d'allò que et feia feliç però que ja no vius amb tanta intensitat. Per tornar amb energia has d'allunyar-te i fer unes vacances. És un disc del que em sento molt i molt orgullós".

Alfred García: “Tinc ganes que el disc surti el més aviat possible”

El cantant d'El Prat ens explica que una de les coses més importants per ell és la valentia: "Aquest nou àlbum és un disc valent, crec que és quelcom que mai hauríem de perdre, la valentia i la curiositat, el saber, ja que el saber ens fa perdre la por i no hi ha res més lliure que no tenir por". Pel que fa a la data de publicació l'Alfred ens reconeix que dependrà de la manera en que comunicaran aquest nou treball, però que si fos per ell seria el més aviat possible: "porto dos anys fent-lo i tinc moltes ganes de treure'l".

De tot això i de moltes més coses, com la manera com va conèixer a l'Albert Espinosa o de concerts del seu nou treball ens parla en aquesta entrevista exclusiva de ELS40.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad