Estrena: TRAMMA la revolució urbana gironina estrena ‘Fum’

ELS40 et descobrim un nou talent emergent i avancem la primera cançó

Estrena: TRAMMA la revolució urbana gironina estrena ‘Fum’

TRAMMA és l'alter ego de Marta Romeu i només 19 anys i arriba trepitjant amb força des de l'escena urbana gironina. Des de ben petita va descobrir que la seva passió era la música, i tan petita que amb només tres anys, ja cantava i feia classes de piano, de llenguatge musical i va començar a tocar la guitarra. Als nou anys, ja componia les seves pròpies cançons. Una revolució total.

Ella destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d'adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dance Hall i el Reggae. Per començar a saber com sona realment TRAMMA i demostrar el seu talent estrenem el primer senzill 'FUM', un còctel explosiu de reflexió, introspecció, crítica social i empoderament personal escrit per ella mateixa (veus i lletra), vestit amb la producció musical d'Aygua i masteritzat per ELSXNCHEZ.

Les seves influències com Tash Sultana, Jorja Smith, Michael Jackson, Masego o Sia, tot plegat fa que aconsegueixi crear una atmosfera musical plena de missatges reivindicatius i introspectius. Els directes ja s'han convertit en part de la seva vida. Fa poc més de dos anys es va llançar a la piscina, actuant a jam sessions per la província de Girona fins que els productors Jan Aygua i ELSXNCHEZ es van fixar en ella i van iniciar així el projecte amb el qual debutaran aquest 2021, TRAMMA.

Avui estem ben pendents de l'escena urbana de Girona on també neixen grans projectes musicals. Aquí presentem l'equip nuclear de TRAMMA, i ja estan preparant el seu àlbum de debut, on musicalment, tal com se'ns introdueix en aquest single de presentació, es bellugaran entre el pop contemporani i les músiques urbanes a parts iguals.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad