L’Amaia Romero i la Núria Graham encapçalen la 2a edició del Festival Mússol

La 2a edició del Festival Mússol torna amb força el proper 6 de setembre a la Sala Barts de Barcelona

L’Amaia Romero i la Núria Graham encapçalen la 2a edició del Festival Mússol

Amaia en las Noches del botánico 2021 / Getty / Mariano Regidor/Redferns

El proper 6 de setembre, a les 20 h, a la Sala Barts de Barcelona, es celebrarà la segona edició del Festival Mússol. A més de l'Amaia i la Núria Graham, el cartell el composen noms com la Meritxell Neddermann, la Queralt Lahoz, el Sr. Chen, El Niño de la Hipoteca, el Sr Wilson, l'Alex Dee i Sabana.

Les entrades es poden adquirir a la web de la Sala Barts o a la pàgina web oficial (www.mussolconcert.com). Els beneficis aniran destinats al projecte "#RockpelsXuclis, música pels joves amb càncer", una de les campanyes que l'entitat AFANOC ha creat per sensibilitzar sobre aquesta realitat.

L’Amaia Romero i la Núria Graham encapçalen la 2a edició del Festival Mússol

També s'incorpora la fila 0, un lloc on les persones que no puguin assistir a l'esdeveniment, però vulguin col·laborar amb la causa, puguin fer donacions per AFANOC (enguany els beneficis van aquí, concretament, a la casa dels Xuklis, un lloc d'acollida a les famílies dels nens que tenen càncer).

El Mússol Concert (Mússol és la unió de les paraules música i solidària) és una iniciativa impulsada inicialment per gent jove amb un gran potencial i dinamisme, encapçalats per Arnau Grabolosa de 19 anys. Es tracta d'un festival benèfic que recapta diners per a la investigació del càncer infantil. Grans artistes del panorama català s'ajunten en una única ocasió per oferir tres temes dels més emblemàtics del seu repertori, oferint el públic un tast de molts estils musicals diferents en dues hores de concert.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad