La cantant Laura West guanya la primera edició del New Talent La Santa

La guanyadora es va imposar a Jabe’s Feelings i Ciao Marina, i gravarà un single, que serà l’inici de la seva carrera musical, de la mà del productor Dan Hammond

La cantant Laura West guanya la primera edició del New Talent La Santa

La Santa / La Santa

La cantautora barcelonina Laura West, amb el seu estil inconfusible de pop intimista barrejat amb electrònica, ha estat la guanyadora del cicle New Talent La Santa 2021, destinat a donar suport al talent musical emergent a Catalunya. Durant tot l'estiu, un total de dotze artistes de diversos estils han passat per l'escenari de La Santa de Santa Cristina d'Aro, i un jurat professional ha decidiit la guanyadora entre els finalistes a la gala final del passat divendres 27: Laura West, Jabe's Feelings i Ciao Marina.

La Laura West es va imposar davant de les altres formacions i convencent al jurat format pel Robert Grima, president de Live Nation; el Sergi Sánchez, coordinador d'ELS40; el Dan Hammond, compositor i productor musical de Whynot music; el Crema Payero, programador artístic de Las Dalias Ibiza; el Rai Saña, programador artístic de La Santa i l'Eddie Roca, compositor i cantant.

El premi per guanyar el New Talent La Santa consistia en 1.500 euros, que serviran per a la gravació d'un single, sota la producció del Dan Hammond, que anirà acompanyat d'una completa campanya de difusió. Estarem pendents doncs de l'evolució de la Laura West, així com de tots els participants i finalistes, que van demostrar el talent jove que tenim a casa nostra i que el futur de la música està en boníssimes mans.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad