Mira el sorprenent videoclip de la Sara Roy i el Miki Núñez

La parella ens obre les portes de la seva intimitat a 'Tot és més fàcil'. No et perdis el seu videoclip i la lletra de la cançó.

Sara Roi Miki Núñez desfermen el seu amor a Tot és més fàcil(Halley records)

Quants cops hauràs sentit dir o llegit que la cançó o el disc d'un artista és el més personal que ha fet mai. En aquest cas et confirmem que és així i no hi ha cap mena d'artifici en les paraules.

La Sara Roy i el Miki Núñez son una de les parelles més consolidades de l'star system català, i veiem diàriament les seves vivències a les xarxes socials. Si també aquelles que tenen a veure amb els seus amics peluts, la Blu o el Bombo dels que et vam parlar fa algunes setmanes aquí.

El nou videoclip del disc de la Sara Roy (A)mar, és el que comparteix amb el seu company vital, el Miki Núñez, i no és per casualitat. Com sabràs, perquè ja pots escoltar la cançó a ELS40, els dos canten junts el que promet ser un dels grans himnes a l'amor de la temporada i que podria convertir-se en un estàndard, 'Tot és més fàcil'.

El videoclip el van gravar ells mateixos i es mostren com els coneixem, naturals i en situacions quotidianes com a casa, de viatge o al local d'assaig. Una peça audiovisual que t'emocionarà i t'omplirà de felicitat des del primer moment. Fes play i gaudeix-lo:

Sara Roy i Miki Núñez - Tot és més fàcil

Si vols aprendre la lletra de la cançó de la Sara Roy i el Miki Núñez 'Tot és més fàcil' la trobaràs a continuació. Ara només et caldrà trobar una parella, repartir-vos els papers (qui farà de Sara o de Miki) i cantar-la a ple pulmó. Ah! Si t'atreveixes a fer-ne un cover, no dubtis en etiquetar-nos a les xarxes socials: Instagram, Twitter o Facebook. Qui sap, potser la veuen, els agrada i acabeu canta-la junts algun dia!

  • LLETRA - TOT ÉS MÉS FÀCIL

Sergi Sánchez

Coordinador y locutor ELS40