El 23 d’octubre arriba la primera edició del Z-Fest a Barcelona

La Sala 5 Aribau acollirà aquest nou festival que aglutina música, ball, màgia i els talents de les xarxes socials

El 23 d’octubre arriba la primera edició del Z-Fest a Barcelona

El Z-Fest arriba a Barcelona / Z-Fest

El Z-Fest surt amb la intenció d'acostar els valors dels talents de les xarxes socials a la generació Z, grans consumidors d'aquest contingut, i compartir una vetllada on poder conèixer d'una forma més propera als seus ídols. No hi faltaran influencers de la talla de l'Hurona Rolera (amb 1 milió de seguidors a Instagram i 9,6 milions a TikTok), l'Ale Agulló (2,6 milions a TikTok), el Sergio Jurado (5,9 milions a TikTok) i molts altres com el Marc Fingers, l'Adrilox, l'Andrea Annersite, l'Esperansa Grasia, Fake Buddy, l'Adriàn Lima, el Long Li Xue i la Raquel Maes. A la seva web pots descobrir tots els convidats. En totals tots els ponents acumulen gairebé 29 milions de seguidors a TikTok, més de 3 milions de seguidors a Instagram i gairebé mig milió a Twitch.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Z-fest (@zfest_es)

A més a més, el festival també comptarà amb l'actuació de l'Arkano, un dels millors freestylers a nivell mundial, que te el Rècord Guinness Mundial d'improvisació de rimes sense parar, aconseguint la fita en 24 hores, 34 minuts i 27 segons. L'Arkano també destaca per la seva implicació en diverses causes socials, que l'ha convertit en un líder d'opinió que transcendeix més allà del gènere en el que s'emmarca.

El 23 d’octubre arriba la primera edició del Z-Fest a Barcelona

ELS40 som l'emissora oficial d'aquest festival que arriba a la seva primera edició en dos formats, presencial i en streaming. Es podrà seguir de forma presencial el proper 23 d'octubre a la Sala 5 Aribau de Barcelona, les entrades des de 26 euros ja estan disponibles. També es podrà seguir per streaming des de qualsevol punt del món per només 6 euros. Tant les entrades presencials com les d'streaming es poden adquirir a la seva plana web www.zfest.es.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad