ELS40 POP La Mercè en vídeoc amb el Lildami, The Tyets i els Arc de Tromf

Torna a viure els concerts a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona

La ràdio musical líder no podia faltar a les festes populars de la capital catalana i, un any més, et portem el millor de la música feta a casa nostra a sobre de l'escenari del mític Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona.

 A partir de les 20:15h, vas poder seguir des d'aquí i en directe la transmissió del festival que ELS40 van preparar per celebrar amb tothom la Festa Major de la ciutat comtal. El Lildami, Marcel i Júlia, The Tyets i els Arc de Triomf a sobre de l'escenari situat a l'Estadi Olímpic construït per a celebrar les Olimpíades de l'any 1992 on Barcelona es va convertir en la capital mundial de l'esport i que va marcar un abans i un després.

 El duet Marcel i Júlia van ser baixa al festival per una qüestió de salut d'última hora. Tant el Marcel Lázara com la Júlia Arrey ens van comunicar la impotència de no poder compartir aquestes festes de La Mercè amb nosaltres i tota la il·lusió que hi havien dipositat. Els desitgem que aviat estiguin al cent per cent i amb bon estat de salut per pujar de nou a sobre dels escenaris.

 No perdis detall de què succeïr a La Mercè 2021 amb ELS40 i amb un planter d'artistes que marquen l'actualitat musical a Catalunya.

 ELS40 POP La Mercè 2021 va ser possible gràcies als nostres patrocinadors Mobles La Fàbrica, Restaurante Ají - Casino de Barcelona, AMB - Bus Metropolità i també als col·laboradors ESERP i Catalunya Plants.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40