Energia Sexual: ja pots escoltar el primer episodi de la segona temporada

La Laila Pilgren, fundadora de Sex Academy Barcelona visita el podcast sexual de ELS40

Energia Sexual / Energia Sexual

Després de set episodis en la seva primera temporada, el podcast sexual de ELS40 arriba a la segona temporada amb noves temàtiques, convidats i experiències sexuals que no et pots perdre. La parella formada per l'Uri Mora i la Mercè Torrens us apropen de forma desacomplexada i sense tabús moltes maneres de viure i entendre el sexe, i cada setmana trobareu un nou episodi a través de els40.cat, iVoox, AppleMusic i Spotify, amb contingut que no us deixaran indiferent.

En el primer capítol de la segona temporada, la Laila Pilgren visita Energia Sexual. La Laila és sexòloga i fundadora i directora de Sex Academy Barcelona, una acadèmia sexual que imparteixen tallers, activitats i resolen moltes preguntes d'àmbit sexual dels seus clients.

La Laila Pilgren ens visita a Energia Sexual

La Laila Pilgren ens visita a Energia Sexual / Energia Sexual

Per assabentar-vos dels nous episodis subscriviu-vos a qualsevol de les plataformes on trobareu el podcast i sereu els i les primeres en poder escoltar noves experiències i aprenentatges sobre sexualitat. A més a més pots participar explicant les teves experiències a través del Whatsapp del programa: 686 922 355. Podcast patrocinat per SexyDream.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40