TRAMMA l'artista emergent de Girona presenta ‘Rollin'’

ELS40 estrenem el nou videoclip abans que ningú

TRAMMA-Rollin' (Videoclip Oficial)

'Rollin'' és la nova cançó de Tramma que continua el cicle de presentació del seu so urbà nascut a Girona. El tema parla de la vida i de les amistats, mesclant a la perfecció el Hip Hop experimental amb el Trap, un climax únic on els beats profunds ajuden a la construcció total d'aquesta nova història. ELS40 estrenem el nou videoclip de la cantant on la podem veure rodejada d'amigues a un parc o també a un estudi fotogràfic.

'Voldria dir-te', serà el primer disc que sortirà a la llum el 15 d'octubre i que es mourà entre el pop contemporani i les músiques urbanes a parts iguals. TRAMMA destaca per la seva energia, polivalència vocal i capacitat d'adaptació. Es mou amb naturalitat per diversos estils com el Hip Hop, R&B, el Dance Hall i el Reggae.

Marta Romeu és l'artista que s'amaga darrere de l'anagrama de TRAMMA. Des de ben petita va descobrir que la seva passió era la música. Amb tan sols tres anys, ja cantava i feia classes de piano, de llenguatge musical i va començar a tocar la guitarra. A nou anys, ja componia les seves pròpies cançons.

El 2021 és l'any per descobrir el seu primer disc i arribarà vestit amb la producció musical d'Aygua i masteritzat per ELSXNCHEZ. La cançó que avui estrenem ELS40 'Rollin'' ens deixa clar que la seva unió és forta i volem saber com sonaran totes les produccions del debut. Coincidint amb el llançament l'artista emergent TRAMMA presentarà el primer àlbum a La Mirona de Salt (Girona) el pròxim 15 d'octubre.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad