Las Bajas Pasiones es passen al català amb 'Rebel·lia'

T'estrenem el vídeo i la cançó de la formació urbana LGTBIQ+ catalana

LAS BAJAS PASIONES - Rebel·lia

El trio establert a Barcelona estrena nova cançó amb el seu videoclip: 'Rebel·lia'. Es tracta del tercer avançament d'un àlbum que encara no té fixada una data de publicació al calendari. Primer ens van presentar 'Te lo contaria' i un parell de mesos després arribava 'Game Over'. Ara, Las Bajas Pasiones ens sorprenen de nou amb les seves ganes descarades de viure i de cremar les soles de les sabates de festa. Sempre amb una actitud antagonista a l'estereotip d'allò que ens han fet creure que és la vida.

Sota el so de la música electrònica, i passejant pel terreny dels beats del gènere urbà, les sigles del col·lectiu LGTBIQ+ marquen la línia de les històries que ens presenten a cada cançó. En aquesta ocasió, fan una passa endavant i homenatgen la nostra llengua cantant per primer cop en català. Un gest més que agraït per la formació amb procedència murciana, madrilenya i barcelonina.

'Rebel·lia' suposa un crit des de les entranyes per posar la vida al davant, un trencament amb tot el que ens frena per no ser nosaltres mateixos. La música és el cap de llança d'aquesta rebel·lia que busca sumar forces entre totes les dissidències. Amb sintetitzadors obscurs que evoquen els baixos fons de l'alternativa, bohèmia i cosmopolita ciutat de Berlín; les veus distorsionades que donen la cara més extrema de la música urbana, i les guitarres neopunks que qüestionen qualsevol indici de normalitat. Així és la nova cançó del Trusty, l'Edu Libra i el Toni Taboo, pura indomabilitat.

A més a més, també han publicat el videoclip dirigit pel Jordi Lops, en el qual Norma Mor, Anuar/Nefertiti, Gemma Polo de les Roba Estesa i LaSol actuen amb aquella rebel·lia que el context implora.

A més a més, la formació col·laborarà pròximament en la pel·lícula Art. 490, un film per la llibertat, un documental per la llibertat d'expressió en defensa de diferents artistes, entre ells, el Valtonyc o el Pablo Hasel. La cinta està produïda pel col·lectiu No Callarem.

Las Bajas Pasiones són aquí per sumar hits. Fer-te pensar, deslliurar-te i fer-te xalar és el que procura el trio amb aquest nou tema que transforma, absolutament, qualsevol indret en una pista de ball.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad