Energia Sexual: Ens visiten els Bounce Twice

La Lil Aiden i l’Efren Kairos són els components de Bounce Twice, amb qui parlem de música i sexualitat

Bounce Twice visiten Energia Sexual / Bounce Twice

La música i la sexualitat moltes vegades es poden unir i tenen molt a veure, una forma de connexió entre persones i que ens encanta a tots. Partint d'aquestes dues temàtiques, sexualitat i música, hem rebut la visita de Bounce Twice, duet format per la Lil Aiden i l'Efren Kairos. En les seves cançons parlen d'empoderament, de deixar enrere les relacions tòxiques i també ens avancen que tenen preparades cançons amb una forta càrrega sexual.

En aquesta conversa amb l'Uri Mora i la Mercè Torrens, ens expliquen com veuen el panorama trap actual pel que fa la sexualització que hi ha a vegades i moltes coses més sobre el duet que no et pots perdre. Trobaràs el capítol també al Spotify, AppleMusic i a la aplicació de LOS40.

Per assabentar-vos dels nous episodis subscriviu-vos a qualsevol de les plataformes on trobareu el podcast i sereu els i les primeres en poder escoltar noves experiències i aprenentatges sobre sexualitat. A més a més pots participar explicant les teves experiències a través del Whatsapp del programa: 686 922 355. Podcast patrocinat per SexyDream.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40