Nil Moliner: “Cada cop, les bogeries són més”

Ens presenta Un Secreto Al Que Gritar i la seva nova gira Nuestra Locura

Nil Moliner: “Cada cop, les bogeries són més”

Espontani, divertit i genuí són alguns dels adjectius que poden descriure perfectament la personalitat del jove solista santfeliuenc Nil Moliner. D'anys en fa molts que es dedica al món de la música, la seva passió, però el llançament d'un àlbum fa que els seus ulls enlluernin d'il·lusió i emoció a parts iguals.

Un Secreto Al Que Gritar són onze peces on ha volgut sincerar-se amb els seus seguidors, explicant vivències que ha viscut en primera persona o bé l'han tocat de molt a prop. 'Mejor así', 'Som Ocells', 'Libertad', 'Pólvora'... són alguns de relats on el Nil Moliner s'ha desbudellat per a plasmar en unes línies una explosió de sentiments, neguits, experiències i emocions. El segon treball del solista ja és una realitat.

Des d'ELS40 sempre hem volgut acompanyar-lo en aquest viatge musical des del primer dia, i per aquest motiu, no podia deixar de visitar-nos per a presentar aquest nou disc i la seva pròxima gira Nuestra Locura. En aquesta ocasió, el Nil Moliner i el Víctor de la Torre han pujat fins a l'última planta dels estudis de la ràdio per deixar-se portar en una divertida entrevista on el cantant ens promet molta diversió.

La nova gira del Nil Moliner passarà pel Palau Sant Jordi de Barcelona el 26 de març del 2022, ocasió que no t'has de perdre per veure com brilla tota una estrella en estat pur.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40