'Seguirem', el Manu Guix torna amb nova cançó

Després de quatre anys de silenci, el barceloní presenta el seu nou senzill

Manu Guix - Seguirem

El barceloní acaba d'anunciar un nou àlbum de camí i la seva gira que anirà de la mà. El 2022 recorrerà diferents escenaris amb les cançons que conformaran aquest nou projecte ple de vida, un so totalment nou del que fins ara havíem escoltat on l'electrònica i el pop s'agafaran de la mà per acompanyar-nos en les seves noves històries musicals. Sota el nom de 'Seguirem', el Manu Guix torna com a autor musical i intèrpret al món català del pop després de quatre anys de silenci discogràfic una nova cançó i més endavant, el pròxim mes de març, un nou disc.

'Seguirem' parla tant de superació personal com col·lectiva, tot plegat com una reflexió del que hem viscut la humanitat en els darrers temps. La nova cançó del Manu Guix és un cant d'optimisme de seguir avançant amb alegria cap al futur per a tothom. En aquest 2021, torna amb una nova volta al seu so i segurament un cop l'escoltis et sorprendrà de tal manera que no te la podràs treure del cap.

07 APR

Sala Barts

Barcelona

21:00

La nova gira del Manu Guix arrencarà la primavera del 2022, i ja pots aconseguir les teves entrades pel primer de tots els concerts que oferirà:

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40