Segueix ELS40 Music Awards 2021 en directe aquí

No et perdis ni un sol detalls dels premis musicals més importants de casa nostra

LOS40 MUSIC AWARDS 2021 ILLES BALEARS

La gran festa de la música al nostre país es trasllada enguany al cor del Mediterrani. El Velòdrom Illes Balears de Palma de Mallorca acull la gala d'ELS40 Music Awards 2021 en la qual es donaran a conèixer els premiats d'enguany.

Quant a les actuacions, el britànic Ed Sheeran encapçala un cartell de luxe en el qual també hi seran sobre de l'escenari per oferir-nos la seva música: el Sebastián Yatra, el Pablo Alborán, el Leiva, l'Aitana, el Dani Martín, la Nicki Nicole, el Justin Quiles, el Melendi, la Lola Índigo, l'Ana Mena, el Rocco Hunt, la Griff, el Beret, els Hombres G, el DJ TOPIC i el vocalista A7S, l'Alvaro Soler, el Marc Seguí que toca a casa, el Zzoilo i l'Álvaro de Luna.

Una gala de premis conduïda pel Tony Aguilar, el Dani Moreno i la Cristina Boscá que lluiran espectaculars en una nit única per a la música. A més a més guadirem de la companyia dels Dvicio, el Blas Cantó, el Fabbio, el Nyno Vargas, la Natalia Lacunza, l'Alfred García, el Miki Núñez, la Sofía Ellar, la Paula Cendejas, la Kamm, les Sweet California, l'Agoney, el Dani Fernández, el Dj Nano, l'Alizzz, els Sidecars, el Sen Senra, els Marlon, la Bely Basarte, la Belén Aguilera, el Nil Moliner, l'Álvaro Benito (Pignoise), l'Álvaro García, la Marta Soto, el St. Pedro, el Pole, els Bombai, les Marlena, Xavibo y Dollar.

I tindrem la sort de gaudir de la companyia de rostres coneguts com els de la María Pombo, el  Pablo Castellano, el Carolina Cerezuela, el Carlos Moyá, el Ray Zapata, l'Álvaro Mel, la Daniela Svedin Figo, l'Alba Díaz Martín, el Beltrán Lozano, Samantha Hudson, la Lara Álvarez, la Sandra Barneda, l'Iván Campo, la Lydia Valentín, el mallorquí Miquel Montoro i el Maestro Joao, entre d'altres.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40