Beals The Band, s'estrenen en català amb 'Ara toca viure'

La formació ha fet un cop de volant amb el primer senzill en la seva llengua

Ara Toca Viure - Beals The Band

Beals The Band és la formació catalana que troba les seves influències en el neofunk, el pop-dance o a l'R&B més contemporani, però sempre sense perdre de vista els clàssics del gènere. Un projecte que va néixer a Barcelona a principis del 2016 i el forma l'Àlex Murga, el Dany Valcárcel i l'Albert Monsalve. Des d'aleshores han publicat un EP, un àlbum sencer en anglès amb clares influències del Bruno Mars, els Coldplay, els Daft Punk, el Michael Jackson o el Quincy Jones.

Però alguna cosa ha canviat, i els Beals The Band han volgut acostar-se a la música cantada en català. D'aquesta manera obren una nova etapa sense perdre un bri de la seva essència pop-dance.

El primer senzill cantat en català s'anomena 'Ara Toca Viure'. La primera passa d'un nou camí per a aquest grup d'artistes barcelonins. Asseguren tots tres que s'han acabat trobant ells mateixos de totes les maneres possibles i s'han acabat enamorant, en aquest gir de timó.

D'aquest amor neix aquesta cançó que requereix escoltar-la amb amor, amb estima. Perquè així és només com creix la música. 'Ara toca viure', toca deixar-se portar per l'amor, toca empoderar-se, toca ser més festiu, ara toca Beals The Band.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40