Energia Sexual: Descobrim les festes ‘Fulanitos’, on es pot fer de tot

El Joan Scufesis, un dels fundadors d’aquesta festa, ens visita per donar-nos tots els detalls del que passa en aquests esdeveniments

Les Festes Fulanitos són les protagonistes en aquest nou capítol / Energia Sexual

Les festes 'Fulanitos' es van originar fa uns anys, només hi poden accedir els amics dels organitzadors o persones recomanades per persones que ja han anat a alguna. Són a emplaçaments secrets i dins es pot fer de tot. Hi ha una zona nudista i a cada festa hi ha una temàtica diferent. El Joan Scufesis, un dels fundadors d'aquesta festa, visita a l'Uri Mora i a la Mercè Torrens per descobrir-nos totes les sorpreses d'aquest espectacle festiu.

Quines coses han passat dins d'aquestes festes? Hi va gent coneguda? Són algunes de les preguntes que el Joan contesta en aquest nou episodi d'Energia Sexual, a més a més hi surt una proposta per una de les següents festes que es celebraran. Podeu trobar a diferents plataformes com Spotify, AppleMusic o a l'aplicació de ELS40.

Per assabentar-vos dels nous episodis subscriviu-vos a qualsevol de les plataformes on trobareu el podcast i sereu els i les primeres en poder escoltar noves experiències i aprenentatges sobre sexualitat. Podcast patrocinat per SexyDream.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40