La Tour de Carol estrena el primer avançament del seu segon disc

La formació de Barcelona ha publicat ‘El Miratge’, que estarà dins del disc ‘El Gran Invent‘, que arribarà al gener

La Tour de Carol / La Tour de Carol

El quartet barceloní La Tour de Carol tornen a la càrrega amb nou àlbum i ja coneixem el primer avançament. Més de quatre anys hem esperat per escoltar noves cançons de la formació, i és que després de debutar el 2017 amb 'Dualitat', canvis de components i una pandèmia pel mig... Han tornat per quedar-se!

I ja no caldrà esperar-nos gaire i és que a principis del 2022, al gener concretament, La Tour de Carol publicarà 'El Gran Invent', el seu segon disc del qual ja ens han avançat el primer senzill. Es tracta de 'El Miratge', que com ells ens narren a la cançó "és una imatge o representació enganyosa de la realitat provocada per la nostra pròpia imaginació". Es tracta d'una balada introspectiva que reflexiona sobre la percepció d'una relació passada, on tendim a idealitzar per acabar enamorant-nos d'una idea equivocada de la persona.

El nou àlbum està produït, gravat i mesclat pel Noel Campillo a l'Estudi La Vall de Santa Eulàlia de Ronçana i el videoclip d'aquest primer avançament ha estat enregistrar al Teatre Círcol de Badalona i protagonitzat per Loana Celente.

  • 'El Miratge'- La Tour de Carol (2021)