El gironí Pol Bordas estrena un EP on totes les peces encaixen

'el dia més curt de la setmana' 5 cançons per conèixer un artista que té clar el seu projecte musical

context - Pol Bordas (prod. Scotty DK)

Pol Bordas és un gironí que està marcant el seu pas de l'escena urbana del país amb aires pop, i ho diem després d'escoltar el seu EP "el dia més curt de la setmana". Ell va ser l'últim guanyador del Premi Cases de la Música Sona9 i ara presenta un salt qualitatiu en la seva carrera presentant un nou projecte. En Bordas ho té tot pensat i fa que totes les peces del seu EP encaixin, des del videoclip, els dissenyadors, i la producció musical que aguanta el projecte amb personalitat pròpia.

Durant la seva trajectòria ha col·laborat amb nombrosos artistes de diferents estils creatius. La producció d'aquest àlbum és part de l'Abel Fuster (Scotty DK), en Jan Aygua (Aygua) i l'Oscar Latorre (Noventas) i la portada és obra de l'Alba Tormo (toujoursalooha). Aquest primer EP té 5 cançons per descobrir un nou talent de les músiques urbanes gironines, que no només d'artistes del Vallès viu l'urban a Catalunya.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de pol bordas (@bordasssss)

La primera cançó d'en Pol Bordas és 'Context' "l'última que hi vaig escriure. Precisament per això, és que puc presentar el context de l'EP com a intro, perquè ja sé tot el que hi passa quan la materialitzo" El videoclip està dirigit per Yan Visuals (Joan Carolà) i tot un equip per donar vida a unes imatges gravades a casa de l'artista. Aquí es pot veure el contrast entre estar bé i estar malament, el fora i el dins, el fred i la calor. Mostra la col·lisió de sentiments i l'enteniment dels mateixos amb la intenció dels plans de càmera que juguen a trobar aquesta dualitat.

L'àlbum també té cançons ballables i com a exemple teniu 'neckisses' "És la lletra més antiga, li hem anat donant mil voltes juntament amb en Jan i ha acabat sortint la cançó més ballable de l'àlbum, sempre sense deixar de banda la importància i la intenció de la lletra" explica l'artista. 'i.' és una altra cara del disc, la cançó més calmada i amb vibes més tristos. Tanquen el projecte aquestes dues últimes històries, la penúltima és 'dos quarts menys cinc de dotze' i el final et porta a una atmosfera única amb 'tombones i barnús'.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad