‘La veritat’ és el debut en solitari del cantant empordanès Rubau

El músic de Palafrugell publica la seva primera cançó pròpia, que formarà part del seu primer EP

‘La veritat’ és el debut en solitari del cantant empordanès Rubau

Rubau presenta el seu primer senzill / Rubau

El cantant i compositor Joan Rubau arriba amb força per presentar-nos el seu primer senzill, 'La veritat', sota el seu nou projecte artístic en solitati, 'Rubau'. El músic forma part com a cantant de diverses formacions de versions i projectes musicals com Last Livin Souls o el duet Jack O'Diamonds, on es veuen les seves clares influències pel blues, el soul, el Rhythm & blues i el jazz. En aquest nou senzill s'hi veuen reminiscències d'aquests estils envoltats amb ritmes i melodies més vistes en el pop.

‘La veritat’ és el debut en solitari del cantant empordanès Rubau

Aquest nou senzill arriba com un bafarada d'aire fresc, amb una producció i ritmes poc escoltats fins ara en la música popular catalana, que deixen amb ganes de més als que l'escolten, que mantenen a l'oient amb l'atenció fins al final, en aquesta peça que tracta sobre el fet d'afrontar la veritat de cara en les relacions personals quan és necessari, una actitud que ens apropa a ser més justos amb els demés i amb nosaltres mateixos. Una forma d'explicar en cançó vivències recents que volia l'autor.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Joan Rubau (@joan_rubau)

A 'La veritat' hi trobem diferents amics del Rubau que l'han ajudat a tirar aquest projecte endavant, com són el Miquel Abras a la composició, el productor Xeco de Paula (Orquestra Diversiones), Nathan Dhrone al saxo i a la col·laboració artística i el Francesc Jordán a la fotografia. Aquest és la primera cançó d'aquest nou projecte que prepara, amb un EP que està en camí, on hi trobarem diferents estils musicals i amb el fil conductor de la influència de la música negra. Estarem doncs pendents de noves produccions del cantant empordanès, i descobrir més melodies que prepara per sortir en els propers mesos.

MÁS SOBRE:
imagen_icono_desplegar imagen_icono_desplegar

icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad