Júlia Blum: “El 2021 he fet més del que pensava, el suport a la meva música dona molta més força”

La cantant fa la carta als reis i ja prepara el llançament del seu EP pel 2022

Entrevista Júlia Blum: "El 2021 he fet més del que pensava, el suport dona molta més força"

Júlia Blum continua enlairant la seva carrera amb grans himnes pop com el seu 'nem fora', videoclip estrenat en exclusiva a ELS40. Aquest èxit va néixer en un moment delicat "estava en un mood no molt feliç, tampoc estava molt amargada, però hi havia un sentiment nostàlgic. El primer que em va sortir és la lletra de la tornada" ens explica. Les últimes setmanes no ha parat de recollir elogis i bones crítiques, el passat cap de setmana va fer la seva primera aparició televisiva al programa de TV3 FAQ's, i ara ja pensa en un 2022 amb un esperat primer EP amb cançons noves per descobrir encara.

La cantant barcelonina reconeix a l'entrevista amb ELS40 que el seu projecte com a Júlia Blum porta en marxa poc menys d'un any i "he fet més coses del que jo mateixa pensava, el suport a la meva música dona molta més força i fa més il·lusió". La primera cançó va ser 'Ja saps com sóc' una col·laboració amb la Sara Roy gravada durant la pandèmia i amb videoclip inclòs, reconeix que va ser una etapa on la situació sanitària era realment complicada, però van aconseguir seguir endavant amb el llançament que tenien pensat.

'Respira' va ser l'èxit que ho va canviar tot i ja agafava força el seu nom a bona part dels seus seguidors. Una cosa està clara i és el talent per crear cançons de pop amb tornades que s'enganxen a la primera escolta, per la Júlia Blum és una cosa que té molt interioritzat i de moment aquestes tornades tan característiques del pop han sortit relativament fàcil. La connexió pop entre 'Respira' i 'nem fora' és molt potent, les dues estan unides i són com una espècie d'historieta.

La cantant barcelonina té clara la seva carta als reis pel 2022 "demano concerts en directe" les ganes de presentar música davant el públic no afluixen, recorda també un debut especial "ELS40 Stage va ser el primer concert que vaig fer com a Júlia Blum" i gairebé un any més tard les ganes de tornar no falten. L'any vinent serà també el de la publicació del seu primer EP on els ritmes pop seran protagonistes absoluts i no trobarem col·laboracions, i ens va confirmar que el podrem escoltar més aviat cap a la primavera.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad