El Yung Rovelló ens presenta ‘Me’n recordo’, juntament amb Mama Dousha

L’artista del Maresme ens sorprèn amb una cançó que s’acosta al pop-rock

Yung Rovelló / Yung Rovelló

El Yung Rovelló no s'atura i només dos mesos després de publicar el seu àlbum debut: 'Seny i Rauxa', que va veure la llum el passat 22 d'octubre i presentar-nos el senzill 'Tot allò que els molesta', l'artista del Maresme segueix endavant amb la seva prometedora carrera publicant 'Me'n recordo', juntament amb Mama Dousha.

'Me'n recordo' es tracta d'un tema més pop-rock que parla de les coses quotidianes de la vida quan estàs enamorat, dels moments que després trobes a faltar, com menjar xurros amb xocolata amb la persona que t'agrada i la nostàlgia que després et produeix tot això. Una cançó, però, que recorda el passat amb naturalitat i alegria, de manera divertida et transporta a records que queden plasmats amb un videoclip que et puja l'ànim.

El cantant segueix doncs experimentant amb noves cançons, on es poden percebre les seves influències, començant a apreciar un gir estilístic on la música festiva catalana i la música popular agafen importància a les seves composicions, sense perdre en cap moment la seva identitat i essència.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40