Pablo López, Alfred García, Joan Dausà o Buenafuente participen en el Cap Nen Sense Joguina

Tot preparat per una nova edició de la subhasta solidària més important de la nit de reis a Catalunya

Alfred García ja és un clàssic del Cap Nen Sense Joguina / Isaac Buj/Europa Press (Getty Images)

Cap Nen Sense Joguina celebra la seva 55a edició i com sempre arriba carregat de molta il·lusió per fer una nit de reis màgica per tots els nens i nenes que esperen els seus regals. El programa és una marató de ràdio solidària on artistes, futbolistes, presentadors i personalitats amb un gran poder polític donen algun objecte perquè l'audiència liciti per ells, l'objectiu final és recaptar molts diners per aconseguir que cap nen es quedi sense la seva joguina el dia de reis.

Alfred García és un dels artistes que s'està convertint en tot un clàssic a la subhasta, els seus objectes són els que sempre acaben tenint molta atenció per part de l'audiència. Aquest any tenim l'arlequí utilitzat durant la gravació del videoclip 'Toro de cristal' dirigit per Eduardo Casanova, la cançó va estrenar el seu disc "1997".

En Pablo López és del que suen la samarreta els seus concerts i una de les utilitzades al seu concert del Palau Sant Jordi de Barcelona entra a subhasta. Tampoc s'ho ha volgut perdre en Joan Dausà, participa amb la seva primera harmònica amb una gran càrrega emocional pel cantant, d'aquí ben segur que sortirien les primeres melodies de les seves cançons. Rigoberta Bandini una de les candidates al Festival d'Eurovisió o en Dani Martín no s'ho volien perdre i han cedit objectes per licitar a la nit solidària.

Els Sopa de Cabra tornen a pujar els escenaris i pel programa solidari han donat el cartell del qual va ser un concert únic, d'aquí sortiria el primer disc en directe de pop-rock català. Peces pels col·leccionistes ofereix el grup Els Pets amb els últims pòsters de les seves gires del 1994 i 1997, també el seu primer LP signat per tots els integrants de la banda de l'any 1989. Destacat també pels amants de la ràdio i la música l'objecte que porten Joan Manuel Serra i Ràdio Barcelona, el cantautor signa el seu disc número 10 mil que formava part de l'arxiu històric de la primera emissora de ràdio d'Espanya.

Si parlem de tresors del Cap Nen Sense Joguina l'Andreu Buenafuente dona l'últim guió del seu programa Late Motiv que va tancar la seva etapa a Madrid ara fa pocs dies i ve acompanyat d'un dibuix seu. Un altre èxit televisiu de l'últim any és de la sèrie documental de TV3 'Crims' dirigida per en Carles Porta, que ens cedeix la claqueta del rodatge i segur serà de les més buscades pels seus seguidors Les amigues d'Estirando el chicle, el podcast més escoltat i premiat ara per ara, no han parat de demanar les calces a les seves convidades i la nit de reis fem història amb les calces de l'equip amb la signatura de Carolina Iglesias i Victoria Martín. 

Els amants de l'esport podran licitar per unes botes utilitzades d'en Gerard Piqué signades i amb el nom dels seus dos fills amb la Shakira. La millor jugadora del món Alexa Putellas envia les seves botes, i el seu equip el Futbol Club Barcelona femení que ho ha guanyat tot aquest any participa amb una samarreta signada per totes. Raúl de Tomás davanter de l'Espanyol, Florentino Pérez president del Reial Madrid, Pep Guardiola entrador del Manchester City o Ansu Fati jugador del Barça cedeixen objectes per dur a la victòria la nit de reis.

Cap nen sense joguina ho té tot preparat per la marató de ràdio solidària i a partir de les 19 h engegarà motors per la ràdio i per streaming. Pots participar fent donacions o aprofitant per passar per Ràdio Barcelona i portar alguna joguina nova durant el dia 5 de gener. Tota ajuda serà ben rebuda per continuar fent la nit de reis un dia màgic.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad