ELS40 Stage: Joan Dausà revela l'origen de les cançons del disc ‘Ho Tenim tot’

El cantant va anunciar un possible concert el 27 de març a Barcelona i serà d'aquells per ballar

ELS40 Stage (live) amb Joan Dausà

Joan Dausà inaugura una nova temporada d'ELS40 Stage presentant un disc carregat de vitalitat i èpica, i d'això n'hi ha a dojo al seu 'Ho tenim tot'. L'estudi Toresky ha tornat a obrir les portes a uns quants oients afortunats complint totes les mesures de seguretat sanitària incloent el certificat covid per accedir als estudis d'ELS40 a la ciutat de Barcelona, una vegada passat el tràmit el programa especial amb el cantant de Sant Feliu de Llobregat ha començat amb una gran rebuda.

En Dausà ha proposat un viatge emocional a piano i veu de totes les cançons del disc, presentant-les com ell les va començar a compondre a casa seva. La primera cançó del disc 'La vida és més que això' va néixer una nit on la dona del cantant va dir-li "que falta un tema amb una mica punch per començar el disc, i vaig compondre-la una nit després de veure un documental de l'Alejandro Sanz".

Joan Dausà i Adrià Soler amb el públic del primer ELS40 Stage de la temporada / Foto ELS40

Una oient ha aprofitat per preguntar-li pel famós directe a Instagram on va acabar a la dutxa i encara a hores d'ara al·lucina amb la resposta de la gent "allò va ser com aplegar tot un estadi olímpic mirant com cantava a la dutxa".

La seva filla és una altra de les grans protagonistes del disc creadora de la portada i protagonista d'una de les cançons més tendres del nou repertori. El dibuix en aquarel·la va sorgir de forma natural a casa buscant una portada "més homemade i jo vaig fer la lletra del títol també a mà".

El disc incorpora per primera vegada dues cançons cantades en castellà escrites per aquest projecte específic. "Quan canto en castellà ho faig des d'un altre imaginari, m'agradaria que quan la gent escolti el disc no sàpiga si escoltava una cançó en català, castellà o anglès" comenta l'autor. Madrid serà una de les parades de la seva gira al Teatro Infanta Isabel el pròxim 19 de gener.

El músic prepara una gira per diferents ciutats del país per les pròximes setmanes i ha avançat en exclusiva a ELS40 Stage que té una data pendent per fer ballar al públic, si la pandèmia ho permet el 27 de març tocarà a un recinte de Barcelona encara no especificat. Si estan confirmades dates a Sant Cugat, Granollers, Vic, la Garrotxa o Mallorca i avança que per l'estiu n'arribaran moltes més.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad