‘El que vull’: Els Blaumut ens avancen una cançó del seu nou disc

El tema estarà en el cinquè disc del quintet, que sortirà al març

Blaumut / Blaumut

Després de publicar fa uns mesos 'Ficció', el primer avançament del seu nou disc, els Blaumut ens tornen a delectar amb una nova cançó, que també trobarem en el proper àlbum que preparen i que publicaran al març del 2022.

'El que vull' és una peça amb aire de tecno-pop europeu dels 80, amb la que el quintet format pel Xavi de la Iglesia, Oriol Aymat, Vassil Lambrinov, Manuel Krapovickas i la darrera incorporació de Toni Pagès, amplien la seva paleta de colors.

Aquest avançament es tracta d'una cançó lliure, amb text directe, cordes amb potència rítmica i una melodia amb regust d'himne. I és que els Blaumut no ens deixen de sorprendre disc a disc, explorant nous horitzons però sense deixar de banda la seva essència, combinant la música clàssica amb el pop.

Estarem pendents doncs de més informació que ens avanci el quintet i del dia de sortida exacta del seu nou àlbum, que serà al març d'aquest mateix any i que presentaran el 8 d'abril al Auditori de Girona, dins del marc del Festival Strenes. De moment és l'única data confirmada de les moltes que arribaran properament i que els farà tornar a la carretera amb un nou àlbum, dels més esperats d'aquest 2022.

  • 'El que vull'- Blaumut (2022)

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40