Miss Caffeina “Serà emocionant veure al públic dempeus. Tornar a ballar és fonamental”

El grup vindrà a Barcelona per estrenar "El año del Tigre" al Cruïlla Primavera el 12 de març a la Razzmatazz

Miss Caffeina presenten "El año del tigre" el seu nou disc a ELS40, 11 cançons carregades d'energia pop on el grup experimenta amb nous registres com poden ser un tastet de reggaeton o gòspel, el viatge musical promet i està a l'altura. El grup fa una reflexió de com hem canviat en aquests darrers dos anys i parla de salut mental o del hate, i els Miss Caffeina són molts clars "a vegades la teva opinió no importa, les xarxes socials han amplificat molts altaveus que no són necessaris".

La banda començarà la seva gira a Barcelona al Festival Cruïlla Primavera, el 12 de març faran el primer concert a la Razzmatazz. L'Alberto Jimenez, cantant del grup, explica a l'entrevista amb ELS40 com ho porten "per nosaltres serà emocionant tornar a veure al públic dempeus. Serà la primera vegada que ens tornem a trobar així el públic (després dels darrers dos anys per les mesures sanitàries). Que puguin tornar a ballar per nosaltres és fonamental amb el tipus de música que fem".

La publicació del disc "El año del tigre" coincideix amb l'any nou xinès i com comenta en Sergio Sastre, un altre peça clau del grup "va ser casualitat això del tigre, si fos l'any de la rata segur que no seria, però el tigre és un animal poderós. Per fi ens passava que s'alineaven els astres". Com a propòsits d'any nou la banda vol un any més tranquil per ells i menys hate a les xarxes, però sobretot que la gent connecti amb el disc i ells posaran de la seva part perquè això passi.

En Toni Poza, guitarrista dels Miss Caffeina, comenta la bogeria de gravar un disc coincidint amb una gira i un confinament. "Les dues primeres cançons les vàrem gravar a distància, cadascun des de casa. I després ja ens va enxampar de gira i la veritat que no hem parat". El nou disc és com un mirall de tot el que hem viscut aquests darrers anys, no es parla de la pandèmia, però si hi ha molt de trobar-se a un mateix, al final sense voler aquests dos últims anys estan molt presents.

Els Miss Caffeina han aprofitat el seu disc per crear himnes, per exemple un a l'amor com al temacle 'Las Vegas' on "la lletra és superclara, explica un viatge, una cançó d'amor absolut" diu l'Alberto. El nou àlbum també té cançons com 'Autoayuda' on es parla de salut mental sense donar lliçons, volen allunyar-se dels missatgets de felicitat del "si es pot" i comenten que tots tenim el nostre ritme, i qui necessiti ajuda professional que la demani.

La cançó 'No entiendo nada' tanca el disc i la banda no utilitza la ironia i parla sense filtres "s'han de dir les coses clares, és com un collage de notícies que ens podríem trobar cada dia" diu en Sergio Sastre. La lletra parla de la violència masclista, els assassinats de dones o crims homòfobs com el de Samuel Luiz, fets que continuen deixant-nos en xoc.

El 12 de març tornaran a encendre les llums de l'escenari a Barcelona i gairebé per unanimitat tots tenen ganes de veure com reacciona el públic quan escoltin en directe la cançó 'Las Vegas'. L'Alberto, en Sergio i en Toni tenen clar que serà un dels moments increïbles als concerts i festivals "A veure si la gent reacciona com jo ho tinc al cap". Miss Caffeina han tornat i el tigre ja està preparat per sortir a triomfar.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después de la publicidad

  • Hoy en LOS40

  • Podcasts

  • Programación

  • Playlists

  • Emisoras

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista semanal oficial de LOS40

  • Lo último en POP internacional

    Lo último en POP internacional

    Novedades pop para sonreir

  • CAMILO recomienda

    CAMILO recomienda

    Las favoritas de la estrella latina nº1

  • Esenciales 90s Classic

    Esenciales 90s Classic

    Todos los éxitos de los años 90

  • Lista LOS40 hace 25 años

    Lo último en POP internacional

    Rebobinamos hasta los Principales de 1996

  • AMY MACDONALD recomienda

    AMY MACDONALD recomienda

    Nos cautivó en 2007 y estas son su favoritas

  • El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    El Ritmo de la Calle. LOS40 Urban

    Lo que más suena en la radio

  • Lo último en URBAN

    Novedades urbanas y `'`hot`'`

    Lo último en URBAN

  • Tik Tok... Toma!

    Tik Tok... Toma!

    Lo más viral y bailado del momento

  • Lo último en DANCE

    Lo último en DANCE

    Lo más reciente de EDM

  • PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    PURPLE DISCO MACHINE recomienda

    El DJ alemán revisa sus 40 año a año

  • ADN LOS40 Dance

    ADN LOS40 Dance

    El sonido y la esencia de LOS40 Dance

  • Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40

    Lista oficial de LOS40 actualizada cada sábado

  • Èxits actuals del pop català

    Èxits actuals del pop català

    El millor de la música en català actual

  • STAY HOMAS recomienda

    STAY HOMAS recomienda

    Las favoritas del grupo revelación del confinamiento

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad