Els Blaumut estrenen 'Mercromina' i la portada del seu nou àlbum

La formació ha revelat com serà la portada del seu nou àlbum i un tema nou

Blaumut - Mercromina (Videoclip Oficial)

Si fa uns dies anunciaven la data i el nom del disc que es convertirà en la cinquena etapa de les seves carreres musicals, poc després, els Blaumut compartien amb els seus seguidors com serà la portada d'aquest esperat àlbum: Olímpica i Primavera.

El mateix dilluns al vespre el Xavi de la Iglesia, l'Oriol Aymat, el Vassil Lambrinov, el Manuel Krapovickas i el Toni Pagès van revelar a les xarxes socials de la formació com serà la portada d'aquest nou projecte que arribarà a les nostres vides el pròxim 15 de març. La portada està dissenyada pel mateix Xavi de la Iglesia que a part de ser membre del grup també té una faceta professional com a dissenyador i per mostra un botó, o varis, és clar.

D'altra banda, i hores més tard de compartir com serà la caràtula del nou àlbum, els Blaumut van aprofitar les campanes de mitjanit per continuar descobrint com sonarà aquest nou disc publicant una nova cançó d'avançament. Sota el nom de 'Mercromina' el grup ha estrenat una cançó en què es connecten amb la seva essència, evolucionada i reinterpretada, on el simbolisme i l'èpica es toquen per parlar de la llibertat més pura i ancestral. A més a més, poc abans, van llançar el videoclip d'aquest 'Mercromina' dirigit i creat per la Marta Pérez i la seva productora Murmuris.

Aquest nou tema se suma a la llista de cançons que conformaran Olímpica i Primavera el pròxim mes de març d'aquest 2022, i partir d'aleshores els Blaumut començaran la seva gira de presentació arreu del territori amb diferents aturades a diversos festivals dels quals ja han confirmat la seva presència.

Segueix-nos al canal Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40