ESTRENA: Els Amics de Manel canten a l'amor al nou tema ‘Amb tu’. Mira videoclip i lletra

Et portem en exclusiva una nova cançó del grup que ve a rejovenir l'escena pop-rock

Els Amics de Manel - Amb tu (Videoclip Oficial)

Els Amics de Manel canten a l'amor al nou tema 'Amb tu', la segona cançó de la banda avança nou material amb aires de pop-rock i una bona dosi d'autotune. ELS40 et portem en exclusiva el videoclip i la lletra del seu nou senzill confirmant així la bona acollida d'una de les apostes destacades del panorama pop.

La cançó que han anomenat 'Amb tu' té prevista la seva publicació oficial el 8 de febrer, però avui ja gairebé una setmana abans t'estrenem el videoclip complet i també pots donar una ullada a la lletra. Els Amics de Manel o algun membre del grup està molt enamorat perquè la cançó és una gran declaració d'amor en tota regla.

Amb una lletra ben particular i divertida, però a la vegada ben sincera i a cor obert ens ensenya el costat més enamoradís del grup. "Vull començar una història. Lluitant pel que vindrà. Si és amb tu. Ja res em farà dubtar" aquests són els primers versos del segon tema del grup i com a tots l'arribada imminent de la primavera comença a alterar les hormones i ningú se'n pot escapar.

El grup ha confirmat la sortida del seu primer disc, el 3 de maig publicaran "Per ser feliç no cal permís" una seva declaració d'intencions que ja hem escoltat a la lletra del primer tema 'Per ser feliç', un èxit que sona fa setmanes com a novetat a ELS40. El debut d'Els Amics de Manel arribarà amb 10 històries fetes cançó, i com han escrit al seu perfil d'Instagram "Ara només ens falta disfrutar-les amb vosaltres".

Te recomendamos

La presentació en directe és un altra prova de foc que hauran de superar per consolidar-se com a grup pop català i ja tenim les primeres dates. La gira engegara el 16 d'abril a Barcelona a La Nau, el 28 d'abril hi haurà un concert marcat en vermell al calendari amb una col·laboració especial que de moment es manté en secret, però si sabem que el 28 de maig aniran a Reus a Lo Submarino.

  • LLETRA 'aMB TU'

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Adrián Soler Valero

Locutor y Redactor ELS40