Amb 'De l'1 al què', The Tyets avancen el seu pròxim disc

Els de Maresme estrenen nova cançó i obren una nova etapa

THE TYETS | De l'1 al què (Videoclip)

'De l'1 al què' narra una bonica història en forma de caramel·let ben embolicat per assaborir-la a poc a poc. Una història on tots ens podem sentir més que identificats: un crush, llançar-se a la piscina per algú, i fins i tot, apostar-se quelcom a fer la bogeria més gran per amor. És en homenatge al clàssic joc 'De l'1 al què' on l'aposta més meravellosa és sempre triar el Xavi Coca i l'Oriol Ramon. Amb ritmes urbans i tocs llatins, els maresmencs The Tyets treuen a passejar el seu vessant més amable, o cuqui, potser el terme més ben emprat i que ells mateixos encunyen seria "La Tieta tova".

El videoclip dirigit pel Sergi Pujantell d'aquesta nova cançó que acaben de publicar, The Tyets ha comptat amb l'aparició de l'humorista Charlie Pee.

El duet urbà de la costa central no descansen. Si bé, al desembre tancaven la seva última gira on presentaven les cançons d'El Pipeig, el seu disc de debut, ja tenen la mirada posada en el llançament d'un àlbum nou per a la tardor d'enguany. Però abans, tornaran a sortir de gira, aquesta mateixa primavera començaran a escampar arreu les seves noves cançons. A partir del 2 d'abril, The Tyets tornen a pujar als escenaris per omplir l'època més viva de l'any, i calorosa també, de la seva música. Una sèrie de concerts on aniran presentant els seus pròxims singles i que conformaran aquest segon treball d'estudi. Això sí, abans no acabi l'any començarà la seva gira per presentar-ne el segon disc al complet. I sense oblidar-nos del seu projecte d'espectacle familiar Animalari Urbà i el showcase d'ELS40 Stage. I segons ells mateixos insisteixen: "Això és només el principi!"

Ens morim de ganes de tornar a xalar, cantar i ballar una altra vegada amb els seus èxits 'Hamaking', 'Menorca', 'Amics, Tiets i coneguts', el seu recent 'La dels Manolos' amb Los Manolos i a partir d'avui, 'De l'1 al què'. Un directe enèrgic que ja vam viure en format reduït a ELS40 per les festes de La Mercè a l'estadi Olímpic Lluís Companys.

El Joc De l'1 al què

Si mai hi has jugat, ara és un bon moment per començar-hi. The Tyets ha volgut fer un De l'1 al què massiu a Instagram on segons els comentaris hi ha moltes formacions i celebritats implicades. Vols aprendre'n les regles? Els maresmencs t'ho expliquen en aquesta publicació:

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40