Agoney: "No he patit tot el 'bangover' que m'hagués agradat"

L'artista canari presenta la seva nova cançó en una entrevista amb un final poc habitual

Agoney: "No he patit tot el 'Bangover' que m'hagués agradat"

L'artista canari ens presenta 'Bangover', la seva nova cançó després del seu pas pel programa Tu Cara Me Suena, del que es va proclamar vencedor. L'Agoney visita la ràdio en aquesta entrevista amb el Víctor de la Torre on parlen del seu single, de la seva vida professional i no tan professional i del seu pas pel reality competition televisiu.

Si anem a pams, 'Bangover' és el resultat de tot el que succeeix a la cançó, ens diu l'Agoney. A la nova cançó del canari hi ha una història de bogeria, de dominació, de fuetades i una nit molt esbojarrada que desemboca en una ressaca, no etílica, com recull el concepte del tema. De fet, el terme molt de moda, fa referència a la ressaca d'una nit de passió, luxúria i boja. N'has patit mai?

En moment donat, el Víctor de la Torre li ha fet la pregunta directa a l'artista d'Adeje: "Has patit molt de bangover?", i la seva resposta no ha pogut ser més sincera: "No tot el que m'hagués agradat". I a qui no li agradaria patir-lo més sovint? Com sempre, l'Agoney ens parla amb tota l'honestedat i sent tan rialler com es caracteritza.

Parlant del seu nou videoclip, el que acompanya a 'Bangover', ens confessa que s'està deixant anar. Que se sent molt còmode participant i creant en la composició musical, la coreografia i a la interpretació: "Estic més relaxat amb tot". Ens haurà donat una pista dels seus plans de futur?

Repassant la seva última aventura televisiva, en la que s'ha proclamat vencedor del concurs d'imitació, assegura que no s'esperava la seva victòria. En aquest punt, ha aprofitat per elogiar als seus companys que l'any acompanyat en aquesta aventura, així com recordar el dolç regust a la boca que li va deixar l'últim programa. I just, recordant la seva primer actuació al programa, el Víctor de la Torre li proposa enmig de l'entrevista interpretar plegats aquell primer tema del qual el canari assegura no sentir-se del tot orgullós. Mira l'entrevista i no et perdis a l'Agoney cantant al costat del DJ i Locutor d'ELS40.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40