Cactus anticipen la festa 'A La Valenciana'

La formació enceta nova era avançant el tercer disc 'Mode avió'

CACTUS - A LA VALENCIANA - (MODE AVIÓ, 2022)

El grup va néixer el 2018 amb la Samantha Gilabert entre les seves files. Actualment, la formació Cactus està integrada per la Kamp4y, el Mik Kelen i l'Elde Muro, com a cares més visibles, i preparen el llançament de noves cançons agrupades en un nou LP. Mode avió serà el títol d'aquest treball i que contindrà melodies fresques, ballables i que et faran passar una bona estona amb les seves lletres. Aquesta primera part de l'any presentaran un àlbum que serà un crit a la desconnexió, un crit a aturar un món cada cop més boig on les notícies i les opinions corren a un ritme tan vertiginós que no dóna temps ni a digerir-les ni a assimilar-les, i és en aquest precís moment en què ens cal posar-nos en mode avió.

En aquesta nova aventura que els integrants de la formació valoren com la més ambiciosa fins ara, han acceptat el repte d'explorar i barrejar estils amb les seves diferents influències; i entre les novetats, en aquesta nova etapa dels Cactus veurem com donen la benvinguda a diferents instruments de vent. Trombons, saxos i trompetes, un nou set de percussió llatina i gran presència de guitarres elèctriques porten la formació a un territori inexplorat fins aleshores.

El primer single que avancen es diu 'A la valenciana'. Un tema amb una gran filosofia darrera, segons els mateixos Cactus: "no hi ha cap dubte que el tarannà valencià els converteix en uns éssers especials. Ni són perfectes, ni volen ser-ho, ni fan les coses de la millor manera possible, justament aquesta és la seva gràcia". I que per bé o per malament, aquesta actitud els porta, moltes vegades, a viure al límit. Aquest primer tema de Cactus és el reflex d'una actitud vital: primer passar-s'ho bé i després la feina i el que hagi de vindre.

El videoclip que acaben d'estrenar protagonitzat per l'actor valencià Carles Sanchís. On el protagonista transmet el missatge que volen transmetre a 'A la valenciana': "imperfeccions són reals, i són nostres" sentencien Cactus. Preparem-nos per la festa a la valenciana, perquè ja és aquí!

  • Lletra 'A La Valenciana' - Cactus

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40