La JazzWoman ens presenta ‘Anem a tot’, amb la col·laboració del Lildami

Es tracta d’una cançó molt ballable que fa pedagogia contra l’abús de les drogues

La JazzWoman presenta nou senzill / Clàudia Marconell

L'artista valenciana JazzWoman llança nou senzill, 'Anem a tot', que es tracta del segon avançament del disc 'Atlantis', que sortirà el proper 25 de març. Després de publicar el 14 de febrer 'Rosas por Capullo', una oda contra les relacions tòxiques, en aquesta nova cançó aprofundeix en una nova temàtica, fent pedagogia contra l'abús de les drogues.

A 'Anem a tot', la JazzWoman s'acompanya del Lildami per crear un tema potent, ballable, marca de la casa, i és que l'artista ens demostra el seu ventall d'estils, que pot anar des del saxo al rap, del hip hop al trap, de l'afrotrap a la salsa, del merengue a la bachata i del valencià al castellà, ubicant-se en l'escena musical urbana ballant lliure entre tots aquests matisos, mantenint sempre la seva essència, que ja vam descobrir a 'Maléfica', el seu anterior treball en solitari que va publicar a principis del 2020.

El nou disc de la valenciana inclourà 12 noves cançons i ja està en precomanda. Aquest nou treball estarà carregat de denúncia, a tot tipus de violències, i bones vibracions a parts iguals, amb un grapat de productors ben variat i amb col·laboracions que la JazzWoman anirà desvetllant a poc a poc.

  • 'Anem a tot'- JazzWoman feat. Lildami (2022)

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40