ELS40 Primavera Pop 2022 torna a Rubí

ELS40 i l'Ajuntament de Rubí et portem el festival de festivals Pop el 2 d'abril a l'Escardívol de Rubí

ELS40 Primavera Pop 2022 torna a Rubí

ELS40 Primavera Pop 2022, el 2 d'abril a l'Escardívol de Rubí / ELS40

Aquest 2022 és l'any que ha de marcar un punt d'inflexió en les nostres vides. Per això ELS40 i l'Ajuntament de Rubí unim forces de nou per portar-te ELS40 Primavera Pop 2022 a l'emplaçament de sempre, l'Escardívol de Rubí.

Un esdeveniment que aplega més d'una vintena d'artistes i com en èpoques pre-pandèmiques serà totalment gratuït i amb l'accés lliure a partir de les 19h. En aquell moment els djs d'ELS40 oferiran una welcome party per anar escalfant l'ambient fins que a les 20h comenci el show, conduit pels locutors que t'acompanyen cada dia a ELS40: Víctor de la Torre, Adrià Soler, Adrià Ortega i Uri Mora, i amb un gran mestre de cerimònies, Tony Aguilar.

Precisament el Tony Aguilar ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a l'edició d'enguany descobrint el cartell confirmat fins el moment a Del 40 al 1. Els artistes que pujaran a l'escenari d'ELS40 Primavera Pop que es farà a l'Escardívol de Rubí seran:

Justin Quiles, Ana Mena, Lost Frequencies, Mau i Ricky, Dvicio, Nil Moliner, Tiago PZK, Marlon, Bombai i David Otero, Marc Seguí, Álvaro de Luna, Miki Núñez, Lérica, Ainoa Buitrago, Agoney, Leo Rizzi, Walls, The Tyets, Suu, Bounce Twice, Júlia Blum, Samantha, Sara Roy i Lemot.

ELS40 Primavera Pop, el festival de festivals pop que es farà a l'Escardívol de Rubí el 2 d'abril, compta amb el suport en l'organització de l'Ajuntament de Rubí, el patrocini de Calmyzen i Iguana grup, i la col·laboració de The Fresh Poke, JD Sports, Drinkking Carpas, Catalunya plants, Favela burger, Grupo Stop, Fiatc, Autoescola Stel, Festival Observa Opción médica, Tekefingers i Pizzeria La Bota.

Patrocinadors i col·laboradors ELS40 Primavera Pop / ELS40

Més informació a ELS40 i a les nostres xarxes socials

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

  • Anda Ya: El Podcast

    EL PODCAST (martes 21/09/21)

  • No paramos y no queremos parar

    Los Heavys de Gran Vía

  • Hoy en los40

    La familia de LOS40 sigue siendo líder de la radio musical en España. Bizarrap confirma su colaboración con Quevedo. Lola Índigo y MYA podrían tener preparado un tema juntos. Drake sube al escenario de los Backstreet Boys para regalarnos un momento único.

  • Ver más podcast

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad