ELS40 Primavera Pop 2022 torna a Rubí

ELS40 i l'Ajuntament de Rubí et portem el festival de festivals Pop el 2 d'abril a l'Escardívol de Rubí

ELS40 Primavera Pop 2022 torna a Rubí

ELS40 Primavera Pop 2022, el 2 d'abril a l'Escardívol de Rubí / ELS40

Aquest 2022 és l'any que ha de marcar un punt d'inflexió en les nostres vides. Per això ELS40 i l'Ajuntament de Rubí unim forces de nou per portar-te ELS40 Primavera Pop 2022 a l'emplaçament de sempre, l'Escardívol de Rubí.

Un esdeveniment que aplega més d'una vintena d'artistes i com en èpoques pre-pandèmiques serà totalment gratuït i amb l'accés lliure a partir de les 19h. En aquell moment els djs d'ELS40 oferiran una welcome party per anar escalfant l'ambient fins que a les 20h comenci el show, conduit pels locutors que t'acompanyen cada dia a ELS40: Víctor de la Torre, Adrià Soler, Adrià Ortega i Uri Mora, i amb un gran mestre de cerimònies, Tony Aguilar.

Precisament el Tony Aguilar ha estat l'encarregat de donar el tret de sortida a l'edició d'enguany descobrint el cartell confirmat fins el moment a Del 40 al 1. Els artistes que pujaran a l'escenari d'ELS40 Primavera Pop que es farà a l'Escardívol de Rubí seran:

Justin Quiles, Ana Mena, Lost Frequencies, Mau i Ricky, Dvicio, Nil Moliner, Tiago PZK, Marlon, Bombai i David Otero, Marc Seguí, Álvaro de Luna, Miki Núñez, Lérica, Ainoa Buitrago, Agoney, Leo Rizzi, Walls, The Tyets, Suu, Bounce Twice, Júlia Blum, Samantha, Sara Roy i Lemot.

ELS40 Primavera Pop, el festival de festivals pop que es farà a l'Escardívol de Rubí el 2 d'abril, compta amb el suport en l'organització de l'Ajuntament de Rubí, el patrocini de Calmyzen i Iguana grup, i la col·laboració de The Fresh Poke, JD Sports, Drinkking Carpas, Catalunya plants, Favela burger, Grupo Stop, Fiatc, Autoescola Stel, Festival Observa Opción médica, Tekefingers i Pizzeria La Bota.

Patrocinadors i col·laboradors ELS40 Primavera Pop / ELS40

Més informació a ELS40 i a les nostres xarxes socials

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad