Pignoise: “Hem tornat per passar-ho bé i divertir-nos, sense cap tipus d’expectativa”

També ens avancen que l’any que ve celebren 20 anys de la sortida del seu primer disc i que preparen un disc recopilatori amb col·laboracions

Pignoise: “Hem tornat per passar-ho bé i divertir-nos, sense cap tipus d’expectativa”

Els Pignoise tornen al panorama musical després de 7 anys sense nou material discogràfic, per publicar el disc 'Diversión'. El seu cantant Álvaro Benito ens explica: "del 2006 al 2012 vam estar en una voràgine de concerts, gravant àlbums sense parar i molt èxit, vam necessitar parar, en aquell moment jo em vaig treure la titulació d'entrenador i vaig començar a entrenar equips de futbol, però al 2015 quan just havíem publicat un nou disc em van trucar per entrenar a la cantera del Reial Madrid, llavors el disc va quedar apartat i no vam poder fer ni gira, és a dir, són 7 anys sense música però que realment són més. Al deixar d'entrenar la flama es va tornar a encendre i vam quedar per fer uns concerts i tot es va tornar a activar".

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Pignoise (@pignoise)

Però en tot aquest procés de tornar a la carretera els va enganxar la pandèmia: "va arribar un moment d'incertesa, dins de tot el panorama musical, de pensar si tornarien els concerts com sempre, vam quedar a l'expectativa, no volíem tornar a mitges". El component de Pignoise ens explica que el seu oci quan no treballa el dedica principalment a anar de concerts, a veure música en directe i també ens fa una reflexió: "Nosaltres veníem de fer una mitjana de 80 concerts entre el 2006 al 2013, una cosa que és extraordinària i màgica, però quan es converteix en rutina deixes de valorar-ho com es mereix, aquesta aturada i en perspectiva del temps ens permet valorar lo privilegiats que som, ara sí estem degustant cada instant com es mereix".

Pignoise: “Hem tornat per passar-ho bé i divertir-nos, sense cap tipus d’expectativa”

En aquest nou àlbum el trio ha volgut tornar als seus orígens i que quan la gent l'escolti els identifiqui ràpidament: "amb els anys evoluciones com a músic, però sí que em intentat buscar la nostra essència, i crec que ho hem aconseguit, d'aquí també el nou del disc 'Diversión', fem música per passar-ho bé i sense cap mena d'expectativa". Sobre la tornada ens explica que: "afortunadament cap dels tres membres de Pignoise teníem la necessitat de tornar, hem tornat per a divertir-nos i passar-ho bé".

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Pignoise (@pignoise)

La gira del grup passarà per Catalunya, el 24 de març a la Sala Apolo i el 25 de març a la Sala Manolita de Lleida. "Feia molt que no fèiem una gira de sales i era quelcom que volíem fer, ja que l'energia que es forma en un concert en una sala no te res a veure amb un concert en un festival o festa major, no hem estat mai a l'Apolo i tenim moltes ganes". Pel que fa al repertori sonaran les cançons del seu darrer àlbum però també recuperaran els seus èxits més mítics: "em fastigueja molt com a fan anar a un concert d'un grup que m'agrada i que es deixin alguna cançó de les mítiques sense tocar, hi ha cançons que has de tocar sempre". L'any que ve celebren 20 anys de la sortida del seu primer àlbum i ens avancen que preparen un disc recopilatori amb col·laboracions.


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad