Mau y Ricky: “El mes vinent treurem una cançó nova. És diferent a tot el que hem fet fins ara”

El duet ens visiten abans de la seva actuació a ELS40 Primavera Pop

Mau y Ricky: “El mes vinent treurem una cançó nova. És diferent a tot el que hem fet fins ara”

El duet Mau y Ricky han visitat els nostres estudis abans d'actuar al festival de festivals pop, aquest dissabte a l'Escardívol de Rubí on tindrà lloc ELS40 Primavera Pop. Ens han avançat els seus plans de futur, com creen la seva música, la seva passió pel català i Barcelona, i la seva última col·laboració amb l'Eladio Carrión.

En aquesta entrevista ens han assegurat que aquest abril publicaran nova música: "El mes vinent traurem una cançó nova, ens té molt emocionats". Es tracta d'una cançó romàntica, per ser més precisos, una col·laboració i sona "diferent de tot el que hem fet fins ara". Tots dos, Mau y Ricky asseguren que sorprendrà i que acariciarà el cor de molta gent. D'altra banda, també ens han avançat que en uns dies acabaran el nou àlbum en què treballen. "Està gairebé enllestit. Falten per tancar un parell de col·laboracions que ja estan emparaulades", afirmen al Víctor de la Torre. També han volgut concretar que aquest nou àlbum contindrà entre dinou o vint-i-dues cançons noves.

També els hem volgut preguntar pels rumors que han sorgit a les xarxes socials sobre si tenen parentesc familiar o si només hi ha un gran lligam d'amistat amb el Sebastián Yatra. No han dubtat en treure l'humor que els caracteritza, i entre riures han respost que són germans de llet per després exaltar l'amistat que els uneix: "Som gairebé germans" i afegien que s'assemblen tots tres.

Tots dos, el Mau i el Ricky s'han declarat en algunes ocasions, i en aquesta entrevista també que són uns autèntics enamorats de la ciutat de Barcelona i de la seva llengua. Entre les coses que més els fascinen és la cultura catalana i l'art. Fins i tot, el Ricky Montaner ens ha revelat que en uns dies torna a Barcelona de vacances per viure en primera persona la Diada de Sant Jordi.

Mau y Ricky actuaran per primera vegada a ELS40 Primavera Pop i afirmaven "Que en formem part enguany, jo et prometo que significa més del que t'imagines" en paraules del Mau Montaner. Dissabte 2 d'abril, no te'ls perdis al festival de festivals pop. Ho podràs seguir en directe a través de la web.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40


icono_desplegar_comentarios_2

Comentarios

icono_desplegar_comentarios_2
LOS40

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?

Escucha la radio en directo

Los40
En directo

Tu contenido empezará después la publicidad

HOY EN LOS40

PODCAST

PROGRAMACIÓN

PLAYLISTS

EMISORAS

Elige una emisora

Compartir

Tu contenido empezará después de la publicidad