Els Arc de Triomf, amb 'Boom Shakanina', invoquen la festa

Els bessons Burek avancen un nou single del seu pròxim disc

Arc de Triomf - Boom Shakanina (Videoclip Oficial)

La formació dels germans Olek i Wojtek Burek tenen nova música. Els Arc de Triomf estrenen nova cançó després de publicar 'Pols Estel·lar' el passat mes de febrer. Es tracta de la nova era de la formació després del seu primer disc del 2020.

La formació del Maresme va començar a fer-se sentir el 2018 en aquest projecte que publicació a publicació va guanyant força i popularitat. El seu so és únic i està carregat de la força de les bandes que ho volen regirar tot a cop de guitarra. Encara que els bessons Burek van començar-ho tot, el grup no seria el mateix sense la producció màgica d'en Noel Campillo a Tropic Studios i els Estudis la Vall. La resta de components que conformen els Arc de Triomf són en Victor, Gerard, Joan i Arnau, els encarregats de donar-li més energia a la seva música.

'Boom Shakanina', el títol del més nou dels Arc de Triomf respon al crit d'invocació al sarau del grup. Del seu codi a la festa n'han fet una cançó autènticament festiva que amb un so d'allò més bandarra i a vessar d'energia, esbossa una nit interminable en què ells mateixos es proclamen com els fills de la Festa en un ritual banyat de música rock.

Els Arc De Triomf ho tenen clar: "Som tot el que hem viscut, de dia i de nit" per això, amb una cadència constant han volgut apujar el volum i aventurar-se amb un himne que ressonarà per molts altaveus.

'Boom Shakanina' està composta pels germans Burek i produïda pel Noel Campillo als Estudis La Vall aquest últim single revela un nou capítol de l'àlbum que veurà la llum durant aquest 2022 i del qual aviat anunciaran la data.

Segueix-nos al canal de Telegram d'ELS40

Víctor de la Torre

Locutor y DJ de ELS40