Els Pèl de Gall canten a l’amor i a l’amistat en el seu nou senzill

Els menorquins publiquen ‘Junts’, on ens traslladen a un món ple de colors i alegria

Els Pèl de Gall ens presenten nou senzill / Pèl de Gall

Després de gairebé 15 anys al panorama musical, els Pèl de Gall ens sorprenen amb un nou senzill. Es tracta de 'Junts', una cançó que parla de l'amor i l'amistat i de com aquests sentiments tenen el poder de millorar la nostra qualitat de vida. També parla de gaudir del moment, d'aprofitar totes les oportunitats que ens brinda la vida, i viure-la sempre amb intensitat, quelcom característic en moltes de les seves composicions.

A més a més, els menorquins acompanyen aquest nou senzill amb un videoclip rodat durant els mesos d'hivern en diferents llocs de Menorca, com les zones de Cavalleria i La Mola, i amb escenes gravades en punts de l'interior de l'illa, com per exemple, la finca S'Ullestrar i l'Hotel Llucasaldent Gran. I és que la formació sempre fa bandera de la seva terra i de reivindicar la vida illenca, així com la felicitat de viure en un lloc com Menorca.

Els Pèl de Gall amb aquest nou senzill vol que ens traslladem a un món ple de color, alegria, fantasia, amor, amistat, aventura i festa, en definitiva, totes aquelles experiències boniques que ens agrada gaudir amb bona companyia.